ELLİBEŞ KÖYLERİN DERTLERİNİ DİNLEDİ

 

Köy muhtarlarının katılımı ile aylık olağan Muhtarlar Toplantısı, Belediye Başkanlık Makamı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda Muhtarlarla eksiklikler ve temenniler ile ilgili bilgi alışverişlerinde bulunuldu çözüm noktasında neler yapılabileceği konuları görüşüldü.

 

 

Gölcük köy muhtarlarının katılım gösterdiği Aylık Olağan Muhtarlar Toplantısı, dün Belediye Başkanlık Makamı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman ve köy muhtarları katılım gösterdi. Yapılan toplantıda köylerin sorunları ve çözüm önerileri hakkında fikirler üretildi, istek ve temennilerde bulunuldu.

“HEP BİRLİKTE SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELİYORUZ”

 Gerçekleştirilen toplantıda köy muhtarları, köylerde yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek çözüm önerileri hakkında Başkan Ellibeş’ten destek istediler. Başkan Ellibeş, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi; “İlk gün söylediğimiz gibi ortak akıl birlikte yönetim anlayışı ile yaşanabilir bir Gölcük inşa ediyoruz. Allah’a şükürler olsun ki bu çalışmamızı bugüne kadar sürdürdük, bundan sonra da devam ettireceğiz. Sizlerle beraber bu memleketin güzelliklerine vesile olacak hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” dedi.

“SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN GAYRET GÖSTERECEĞİZ”

Başkan Ellibeş konuşmasının devamında “ Köylerimizdeki sıkıntıları aktarmanız durumunda bizler de gereken çözüm önerilerini sizlere sunup sorunları ortadan kaldırmak için gayret göstereceğiz. Yine bu konuda birlikte çalışmaya, her zaman olduğu gibi devam edelim. Bunu devam ettirdiğimiz sürece de üstesinden gelemeyeceğimiz hiç sorun olmayacaktır” dedi. Köy Muhtarları istek ve temennilerinin yerine getirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini ilettiler.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

67 − = 57