ELLİBEŞ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yaklaşık beş aylık görev süresi boyunca teşkilat çalışmalarına büyük önem verdi. Yoğun katılımlı genişletilmiş ilçe ve il danışma meclislerinin ardından ilçe ilçe mahalle başkanları toplantısını gerçekleştiren Ellibeş, aynı zamanda her hafta ilçe toplantılarına katılıyordu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın da yer aldığı bu toplantıların ardından yeni bir teşkilat çalışmasının startı perşembe günü verildi.

 

YÖNETİCİLER ÜÇ İLÇEYE DAĞILDI

Ellibeş ve yönetim kurulu üyeleri bundan sonra her hafta perşembe günleri mahalle toplantılarına katılmayı sürdürecek. İlk ziyaretler Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinde gerçekleşti. Başkan Ellibeş, Darıca Kazım Karabekir ve Nene Hatun mahalle toplantılarına katıldı. Geniş katılımın olduğu toplantıda Teşkilat Başkanı Av.Halit Çokan da yer aldı. Yönetim kurulu üyeleri il başkanlığını temsilen ilçelerdeki diğer mahallelerin toplantılarına katıldı. İlçe yöneticileri, meclis üyeleri, il ve ilçe kadın ile gençlik kolları yöneticileriyle mahallelerdeki toplantılar gerçekleşti.

MAHALLE TEŞKİLATLARIMIZ ÇOK ÖNEMLİ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Partimizde kurulduğu günden bu yana yerleşmiş bir çalışma disiplini var. Bu düzen 18 yıldır bozulmadan devam ettiği için bugün AK Parti Türkiye’nin 1.partisi olmayı güçlü şekilde sürdürüyor. Partimizin kılcal damarları olan mahalle teşkilatlarımızın milletimize hizmet noktasında önemini çok iyi biliyoruz. Bu ziyaretlerle onların asla yalnız olmadıklarını da göstermek istiyoruz. Bugüne kadar çalışmalarını aksatmadan devam eden, her yerde gücümüze güç katan mahalle teşkilatlarımıza aynı zamanda takdir ve teşekkürlerimizi de iletmek istiyorum” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

68 + = 77