Ellibeş, Gölcük’teki Jandarma binasını inceledi

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük’te 250 yataklı Gölcük Devlet Hastanesi ile kısa süre önce büyük kısmı tamamlanan Gölcük Sağlık Kompleksi ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı binasını inceledi.

YENİ HASTANEDE SONA DOĞRU

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilimizde tamamlanma aşamasına gelen projeleri ziyaretine Gölcük’ten başladı. Devlet, Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri eliyle ilçede 13 ayrı noktada aynı anda büyük proje inşaatının sürdüğünü belirtti.

Başkan Ellibeş, Değirmendere Yüzbaşılar mevkiindeki 250 yatak kapasiteli ve 29 bin m2 kapalı alana sahip Gölcük Devlet Hastanesi inşaatının %60 seviyesini geçtiğini, Yeni Mahalle’de bulunan ve içinde İlçe Sağlık Müdürlüğü ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun da yer aldığı Gölcük Sağlık Kompleksi’nin birkaç küçük eksiklerin tamamlanacağını kaydetti.

AK Parti İl Başkanı Gölcük ziyaretlerinde İlçe Jandarma Komutanı Mahir Sarıdağ’a da ziyaret ederek yeni İlçe Jandarma binası inşaatı hakkında bilgi aldı daha sonra Şirinköy’de yapılan İlçe Jandarma binasına giderek ,incelemelerde bulundu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 2