ELLİBEŞ DUR DURAK BİLMİYOR

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş durmaksızın çalışarak vatandaşlarla buluşmalarını sürdürüyor. Gölcük ve Gebze’de Ellibeş’i bağrına basan vatandaşlar, 14 Mayıs’ta destek sözü verdi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, 14 Mayıs’a sayılı günler kala tempoyu daha da arttırdı. Kocaeli’yi ilçe ilçe, sokak sokak gezerek vatandaşlarla buluşmalarını sürdüren Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. Gittiği her yerde vatandaşların sıcak ilgisi ve desteği ile karşılanan Ellibeş, Kocaeli’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye güçlü bir destek istiyor.

GÖLCÜK VE GEBZE, ELLİBEŞ’İ BAĞRINA BASTI

Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında Gölcük Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, burada esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı. Gebze’de ise Samsunlular Derneği ve Tokat Turhal Çayıraltı Köyü Derneği’ni ziyaret eden Ellibeş’i, akşam saatlerinde ziyaret ettiği Kocaeli Trabzonspor Taraftarlar Derneği Foroz Grubu coşku ve destekle karşıladı. Ellibeş’i Gölcük ve Gebze’de bağrına basan vatandaşlar, 14 Mayıs’ta destek sözü verdi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 3