ELLİBEŞ; BOYUN EĞMEYECEĞİZ

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve yönetimini ağırlayan AKPARTİ İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Birçok zorluğu beraber aştık. Ekonomik teröre boyun eğmeyeceğiz. Kocaeli’nin yapısı Türkiye’ye örnektir” dedi

 

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Necmi Bulut ve yönetim kurulu üyeleri AKPARTİ İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti. Ziyarete KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan ve AKP il yöneticileri de katıldı.

 

Ellibeş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ziyaretiniz bizlere güç verdi. STK’ları önemsiyoruz. Hepimiz insana hizmet etmek istiyoruz. Bizim davamız ortaktır. O da memleket davasıdır. Bu hedef doğrultusunda güçlerimizi birleştiriyoruz. Oluşan sinerji ülke insanına katma değer sağlıyor. Bu süreçte buna daha da ihtiyaç var.

Dünya’daekonomik bir savaş var. Bunun yansıması da ülkemizde oluyor. Bu gerçekleri yok sayamayız. Güçlü bir kaptanımız var bu türbülanstan onun önderliğinde çıkacağız. Buna inancımız tam” dedi.

BİZ GÖREVE HAZIRIZ “Kocaeli’de sizlerin yaptığı çalışmalar var” diyen Ellibeş sözlerini, “Bu noktada biz düşen bir görev varsa biz hazırız. Zoru sever Türk insanı. Birçok zorluğu beraber aştık. Ekonomik teröre boyun eğmeyeceğiz. Kocaeli’nin yapısı Türkiye’ye örnektir. Kocaeli’nin marka şehir olma yönündeki çabasına bizler de katkı vereceğiz. Kocaeli yaşanabilir şehirler arasında 5’nci şehir. Kocaeli için yapılması gereken adımlar var. Birlikte adım atacağız” ifadeleriyle sonlandırdı.

HER KURUMLA DİYALOG HALİNDEYİZ Ziyaret programında Mehmet Ellibeş’in ardından konuşan KOTO Başkanı Necmi Bulut, “Yeni dönem, yeni yönetim artık daha hızlı olunabilir. Biz nasıl faydalı olabiliriz bunun çabası içerisindeyiz. Beraber hareket etmemiz gereken yerlerde her kurumla diyalog halindeyiz. İnşallah önümüzdeki dönemde iyi işlere imza atarız. Gelecek nesillerin bizleri iyi anması gerekiyor. Biz her kurumla iyi ilişkiler kurmaya çalışan bir kurumuz. Hayırlı olsun” dedi

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

57 − = 50