ECEM’DEN KÖTÜ HABER GELDİ! BAKIN CESEDİ NEREYE GÖMÜLMÜŞ?

 

 

Kaybolunca annesi intihar eden  17 yaşındaki Ecem Balcı’dan, 41 günün ardından acı haber geldi.  Her yerde aranan Balcı’ının cansız bedeni  Gölcük Ayvaz Pınar Köyünde toprağa gömülü bir halde bulundu.

 

 

 

 

Kocaeli Kandıra İlçesi Kartal Kayası mevkiinde,14 Ocak Pazar günü akşam saatlerinde oldukça üzücü bir olay yaşandı.  Gölcük İlçesinde ikamet eden ve 5 Ocak’tan itibaren kaybolan, 17 yaşındaki kızı Ecem Balcı’yı aradığı öğrenilen Esra Ercömert(41) bunalıma girerek kendisini Karadeniz’in serin sularına bıraktı.   Bölgede Ercömert’e ait bir çanta ve içerisinden yakınlarından helallik istediği öğrenilen bir not çıktı. Bölgeye gelen Jandarma ekipleri AKUT, AFAD ve Sahil Güvenlik Ekipleri ile birlikte karadan, denizden ve havadan arama çalışması başlattı. 16 Ocak Salı günü sat 14:00 sularında anne Esra Ercömert’in cansız bedeni bulunarak toprağa verildi.Kocaeli Polisi,  5 ocak günü evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Ecem Balcı’yı bulmak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

GÖZLER KARA’YA ÇEVRİLDİ

İki ayrı evlilik yapan ve ilk evliliğinden  olan kızı Ecem Balcı ile birlikte yaşayan Esra Ercömert, kızı kaybolduktan  4 gün sonra durumu ilk eşi Gökhan Balcı’ya bildirdi.  Gökhan Balcı polise gitti. Ancak velayet annede olduğu için polis ekiplerine anneyi arayarak kayıp ihbarında bulunmasını sağladı.Bu esnada baba Gökhan Balcı, kızının Gölcük’te ikamet eden erkek arkadaşı ile  yaptığı whatsup görüşmelerinden, en son eski eşi Esra Ercömert’in erkek arakadaşı olan Süleyman Kara ile buluştuğuna dair bilgilere ulaştı.Durumu polise bildirdi.  Polis şahısı gözaltına aldı. Ecem ile ilgili bir bilgisi olmadığını söylediği öğrenilen  Kara, hakkındaki bir başka suçtan bulunan yakalama kararı  ve   evinden çıkan uyuşturucu madde ile  tarihi eserler nedeniyle tutuklandı. Ecem’in  kaybolduğu gün, erkek arkadaşı ile yapığı  ve Süleyman Kara ile birlikte olduğuna dair mesajlaşmalar üzerine, gözler  tutuklu bulunan  Süleyman Kara’ya çevrildi.

CEZAEVİNDE 2 DEFA İFADESİ ALINDI

Kandıra İlçesinde anne Esra Ercömert’in intiharı sonrası,  Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Gölcük İlçe Emniyetinin yürüttüğü soruşturmayı devir aldı. Olayla ilgili özel bir ekip kuruldu.  Kurulan ekip, başta  anne  Esra Ercömert’in yakınları ile kaybolan Ecem’in arkadaşlarının bilgilerine başvurdu.Öte yandan  Ecem’in bulunması için yapılan çalışmada   gözaltına alınan, ancak başka bir suçtan  yakalama kararı ve evinden çıkan suç unsurları nedeniyle tutuklanan Süleyman Kara’nın,savcılıktan  alınan izin ile  2 defa ifadesine başvurdu.

5 KİŞİ GÖZALTINDA

Olayla ilgili önceki gün(Perşembe)  yeni bir gelişme yaşandı. Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı özel ekip, olayla ilgili   Süleyman K.’nın oğlu Emin K, kardeşleri Yusuf, Kezban ve Sultan K ile birlikte oğlunun arkadaşı olan  Ergin isimli şahısları gözaltına aldı. Akşam saatlerinde ise bir başka gelişme yaşandı.  Polisine elde ettiği bilgiler doğrultusunda kaybolan  Ecem’in   Gölcük İlçesinde bağlı   Ayvazpınar Köyünde ormanlık bir alana  gömülmüş olabileceğine dair duyumlarla  harekete geçildi. Yapılan arama  çalışmasında  Ecem’e ait olduğu düşünülen  toprağa gömülü cesede  ulaşıldı. Cenaze  işlemleri için  adli tıp kurumuna sevk edildi. Emniyette  gözaltında bulunan  5 kişi ile  cezaevinde tutulan ve savcılık izini ile  asayiş şube müdürlüğüne getirilen Süleyman K. nın ifadesinin alınması ise devam ediyor.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 1 =