‘ECDADIMIZIN BİZLERE BIRAKTIĞI EN ÖNEMLİ EMANET’

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak, tersaneye yapılacak 560 kişilik yeni işçi alımındaki son durum ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hakkında dün düşüncelerini dile getirdi.Başkan Gökbayrak, konu hakkında yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz dönemde Gölcük Tersane Komutanlığı’na yapılacak olan 560 kişilik yeni işçi alımı konusunda gerekli süreç tamamlandı. Başvuruların ardından sözlü ve yazılı olarak yapılan mülakatların ardından sonuçların açıklanmasını beklemeye geçtik. Bu da Kasım ayı sonu veya Aralık ayı başında olabilir. Seçilerek işbaşı yapacak olan işçi arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

‘TERSANEMİZ, GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA DEVAM EDECEK’

Sözlerine devam eden Gökbayrak, “Makine Kimya Endüstrisi’nden Milli Savunma Bakanlığı bünyesine gelen 144 yeni arkadaşımız, Gölcük Tersane Komutanlığı’nda işbaşı yapmış durumdalar. Kendilerinin engin tecrübelerinden faydalanarak Gölcük Tersane Komutanlığı’na da en iyi şekilde hizmet vereceklerinden eminiz. 144 yeni arkadaşımıza milli savunmanın gizli kahramanları olan Türk Harb-İş camiasına hoş geldiniz diyor, her birine işlerinde başarılar diliyorum. Tersanemiz, gücüne güç katmaya devam edecektir” dedi.

‘ECDADIMIZIN BİZLERE BIRAKTIĞI EN ÖNEMLİ EMANET’

Başkan Gökbayrak, son olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na değinerek “Bir asır önce tarihten silinmek istenen milletimizin canıyla, kanıyla var ettiği, istiklal mücadelemizin lideri büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Türk milletinin karakter ve adetlerine en uygun olan idare, cumhuriyet idaresidir’ diye ifade ettiği Türkiye Cumhuriyeti, ecdadımızın bizlere bıraktığı en önemli emanettir. Vatanımızın evlatları, büyük önder Atatürk’ün ‘Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yükseltecek sizsiniz’ sözlerini düstur edinerek Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet koruma ülküsüyle atasının emanetine sahip çıkmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti’nin 98. kuruluş yıldönümünde, ülkemizin geleceği için canını ortaya koyan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi ve büyük önder Atatürk’ü bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anarken yüce milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

13 − 4 =