KAVAKLI MAHALLESİ MUHTAR ADAYI MURAT DEMİRCİ PAZAR VE ESNAFLARI GEZİYOR

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Gölcük Kavaklı Mahalle Muhtar Adayı olan Murat Demirci durmak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor. Genç Muhtar adayı Demirci Çarşamba Pazarı esnafını ve mahalle sakinlerinin gönlünü kazanıyor.

DEMİRCİ SEVİLEN İNSAN

Kavaklı Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu açıklayan, esnaflar ve Gölcük halkı ile birlikte olan Murat Demirci çalışmalarını sürdürmeye ve esnaf ziyaretlerine de devam ediyor. Her fırsatta mahalle sakinleri ve esnaflarla bir araya gelen genç Muhtar adayı Murat Demirci, geçtiğimiz günlerde Kavaklı Mahallesi’nde bulunan Egemen Eczanesi’ni ziyaret etti. Ziyarette genç Muhtar adayı Demirci yaptığı açıklamada, “Her fırsatta Gölcük esnafı ve Kavaklı Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek projelerimi ve çalışmalarımı anlatıyorum. Bugün de Egemen Eczanesi’ni ziyaret ettim. Kendileri de bana son derece destek vereceklerini dile getirdiler, kendilerine teşekkür ediyorum. Allah nasip kısmet ederse Kavaklı Mahallesi muhtarı olduğum takdirde gerçekleştirmek istediğim projeleri hayata geçireceğim” dedi.

PAZARIN NABZINI TUTTU

Kavaklı Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu geçtiğimiz aylarda ilan eden Murat Demirci, geçtiğimiz gün Kavaklıda kurulan Gölcük’ün en büyük pazarı olan  Çarşamba Pazarı’ndaki vatandaşlarla bir araya geldi. Bulduğu her fırsatta mahalle sakinleri ve vatandaşlar ile bir araya gelen genç Muhtar adayı Murat Demirci, “Her fırsatta mahalle sakinleri ve vatandaşlar ile bir araya geliyorum. Bugün burada Çarşamba Pazarı’nda bulunan vatandaşlar ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Kendilerinden destek istedim, onlar da desteklerini esirgemeyeceklerini dile getirdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. HABER: Soner GÜLEZER

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 44 = 47