DUMLUPINAR’IN EN GÜÇLÜ İSMİ ADAYLIĞINI AÇIKLADI: “GÜRCÜ ADNAN MUHTAR ADAYI OLDU”

Dumlupınar Mahallesi’nin en iddialı ve tanınmış ismi namı değer Gürcü Adnan, yani Adnan Gürel, Keyfi Ala Kafe’de düzenlediği basın toplantısı ile Dumlupınar Mahallesi Muhtar adaylığını açıkladı. Gürel’e dostlarından, arkadaşlarından ve mahallelilerinden destek büyük geldi.

Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerin heyecanı yavaş yavaş toplumu sarmaya başladı. Bu seçimler de muhtarlar noktasında büyük bir yarış yaşanacak. Bir bir adaylar ortaya çıkmaya başlarken, dün de Dumlupınar Mahallesi’nin en iddialı ve tanınmış ismi namı değer Gürcü Adnan, yani Adnan Gürel, Keyfi Ala Kafe’de düzenlediği basın toplantısı ile Dumlupınar Mahallesi Muhtar adaylığını açıkladı. Gürel’e dostlarından, arkadaşlarından ve mahallelilerinden destek büyük geldi.

ARTIK BAYRAĞI DEVRALMANIN ZAMANI GELDİ

Mahalllelilerin yoğun desteği ve ilgisiyle aday olmaya karar verdiğini belirten Gürcü Adnan şunları söyledi: “İrşadiye Köyü doğumluyum. Değirmendere Belediyesi’nden emekliyim. Şuan ticaretle uğraşıyorum. Dumlupınar Mahallesi Muhtarının 15 yıldır azalığını yapıyorum. Artık bayrağı devralmanın zamanının geldiğini düşünüyorum. Mahallemizde bu noktada bir değişime ihtiyaç olduğunu tespit ettik. Arkadaşlarımın ve mahallelilerin yoğun desteği ile aday olmaya karar verdim. Niyetimiz mahallemize en iyi hizmeti getirmek. Geçmişte de 1990’dan 2017 yılına kadar belediyecilik görevinde bulunduğum için tuttuğunu koparan, halkın sorunlarını çözen, her zaman mahallesiyle ilgili bir muhtar olacağıma şimdiden söz veriyorum. Tüm tecrübemizle, ekibim ve ben mahallemiz çalışmaya hazırız. Bu seçim heyecanında mahalle halkımızında bizimle olacağına sonsuz inanıyorum. Buraya gelerek bana destek olan tüm arkadaşlarıma da yürek dolusu sevgilerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum. Adaylığımız hayırlı uğurlu olsun” dedi. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

28 − = 19