DR. ŞAHİN TALUS BAŞVURUSUNU YAPTI

Önceki dönem AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus, Başiskele Belediye Başkanı aday adaylığı başvuru dilekçesini AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral’a teslim etti.

AK Parti Başiskele ilçe binasında gerçekleştirilen başvuru sırasında ilçe yönetimi, Başiskeleli yöneticiler, önceki dönem ilçe başkanı Mehmet Ustaoğlu, önceki dönem İl SKM Başkanı Mehmet Uzunoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Melih Özkaraaslan ve Kadın Kolları Başkanı Dilek Karakuş da hazır bulundu.

Başvuru sonrası bir konuşma yapan Dr. Şahin Talus, “Başvuru yapacağımı duyurmadım. Gelen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Biz görev adamıyız. Önemli olan partinin başarısıdır. Yerel yönetimde görev verilirse yarışa hazırız” dedi.

DR. ŞAHİN TALUS KİMDİR?

1972 doğumlu olan Dr. Şahin Talus, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdikten sonra Beykent Üniversitesi’nde Hastane Yönetimi ve İşletme yüksek lisansını yaptı.

Aile Hekimliği, İşyeri Hekimliği ve Diyaliz Hekimliği üzerine eğitim aldı. 11 yıllık Kamu görevi süresince Anne-Çocuk Sağlığı Merkezi, Gölcük SSK Dispanseri ve Gölcük Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Özel sektörde ilk polikliniğini 1996 yılında Başiskele Seymen’de açtı. Şu an Gebze, Sakarya ve Gölcük Aile Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Siyasi hayata memurluktan istifa ederek; 2008 yılında AK Parti Başiskele Kurucu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevi ile başladı.

2009-2012 yılları arasında Kocaeli İl Sosyal İşler Başkan Yardımcılığı, 2012-2014 yılları arasında Kocaeli İl İdari İşler ve Mali İşler Başkan Yardımcılığı yaptı.

2014-2018 yılları arasında AK Parti Başiskele İlçe Başkanlığı görevini yaptı.

Dr. Şahin Talus, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

64 + = 73