DOWN SENDROMLULAR DOSTLARI İLE BULUŞUYOR

Gölcük +1 Farkla Down Sendromlular Derneği, derneğin kuruluşundan bu yana yaptığı çalışmalarını değerlendireceği ve gelecekte yapılacak projelerin ele alınacağı bir kahvaltı organizasyonu düzenleyecek. 22 Aralık Cumartesi günü Saat 10:30’da Kavaklı’da bulunan Tropikal Kafe’de yapılacak kahvaltı organizasyonuna büyük katılım bekleniyor.

İlçemizin en faal derneklerinin başında gelen, yaptığı etkiniliklerle takdir toplayan Gölcük +1 Farkla Down Sendromlular Derneği, derneğin kuruluşundan bu yana yaptığı çalışmalarını değerlendireceği ve gelecekte yapılacak projelerin ele alınacağı bir kahvaltı organizasyonu düzenleyecek. 22 Aralık Cumartesi günü Saat 10:30’da Kavaklı’da bulunan Tropikal Kafe’de yapılacak kahvaltı organizasyonuna büyük katılım bekleniyor.

BİLET SATIŞLARI BAŞLADI

Dernek Başkanı Belgin Abanoz kahvaltı programı ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, “2 yıldır faaliyette olan derneğimiz bir çok çalışmanın ve projenin altına imza attı. Bizlere destek olanlarla hem geçmişi, hem de gelecekte yapacağımız projeleri konuşmak için böyle bir kahvaltı organizasyonu düzenlemek istedik. Kahvaltı için bilet satışlarımız başladı. Down Kafe’den ulaşabilirler. Ben herkesi tüm dostlarımızı bu organizasyonumuza beklerim. Bizleri yalnız bırakmasınlar” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

54 + = 62