DONANMA İLKOKULU’NDA SEÇİM HEYECANI

Değirmendere Yüzbaşılarda bulunan İlçemizin seçkin eğitim kurumlarından Donanma ilkokulunda okul Aile birliği seçimi 30 Ekim 2018 Salı günü okul tiyatro salonunda gerçekleştirilecek. Seçimde geçen yıl görev yapan ve gerçekleştirdikleri pazar projesiyle okulun ismini tüm Türkiye’ye duyuran mevcut yönetim yeniden aday oldu.

İlçemizin seçkin eğitim kurumlarından olan Değirmendere Donanma İlkokulu okul aile birliği’nin seçimi 30 Ekim Salı günü okul toplantı salonunda gerçekleşecek. Yaptıkları projelerle okulu tüm Türkiye’ye tanıtan ve okulun öğrencileri ve fiziki şartları için önemli adımlar atan mevcut yönetim yeniden aday. Okul idaresi ve öğretmenleri ile birlik içerinde olan ve tam destlerini alan ekibin karşısına aday çıkmayacak gibi gözüküyor.

ÖNEMLİ PROJELER

Geçtiğimiz yıl okul aile birliği olarak eğitim ve Öğretim süreci içerisinde hergün okulda bulunan ve tüm okul öğrencileriyle ilgilenirken velilerlede okul idaresi arasında köprü kuran mevcut yönetim yaptıkları prejelerlede eğitime büyük katkı sağladılar. Yaptıkları projeleri hayırseverler, sponsorlar ile gerçekleştiren yönetimin en büyük projesi okul pazarı oldu. Mevcut yönetimden Kocaeli’nin tanınmış gazetecilerinden Köksal Tüfekçioğlu’nun girişimleriyle gerçekleşen ve Gölcük Seyyar Esnaf ve Pazarcılar odası tarafında yapılan Okul pazarı projesi’ne Tüm protokol iştirak etmiş, yerel ve ulusal basının yer vermesiyle de okul pazarı projesi tüm Türkiye’ye duyrulmuş ve diğer okullara örnek olmuştur. Yine Okul Aile birliği yönetimi, C vitamini etkinliği, kermeslerle birlikte Ramazan ayında muhtaçlara ramazan paketi tedariği sağlamış, ayrıca atkı ve bere etkinliği yaparak, özellikle ülkenin çeşitli yerlerinde muhtaç öğrencilere ulamıştır. Yine aynı şekilde oyuncak etkinliği ilede ülkenimizin birçok bölgesindeki okullara oyuncak göndermiştir. Donanma ilkokulundaki ihtiyaç sahibi öğrencileride bir an olsun yalnız bırakmayan okul aile birliği yönetimi yine yaptıkları kampanya ile Mehmetçik vakfına bağış için 5 bin tl toplayarak Gölcük Kaymakamına törenle teslim etmiştir. Okulun hijyen ve güvenliği için özveriyle çalışmalar gerçekleştiren yönetim ayrıca okulun tehlike arzeden ön duvarının yapılması için gerekli girişmleri başarıyla yapmış ve Gölcük belediyesi ve Millieğitim müdürlüyle birlikte bunu başararak bu eğitim dönemine yetiştirmiştir. Ayrıca sadece okulda değil okul dışındada tam bir aile ortamı hazırlayan okul aile birliği bu yıl seçilmesi halinde geçtiğimiz yıldan kalan birçok önemli projesini bu yıl gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

BU YILKİ PROJELERİ

Eğitime verdikleri katkılarıyla veliler tarafından da oldukça sevilen okul aile birliği bu yıl’da birçok önemli preojeyi gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Yaz şenlikleri başlatacak olan Aile birliği yine ünlü bir sanatçı ile konserle başlayacak ve geleneksel hale getirmeyi amaçladıkları plav günü için kolları sıvadı. Yine akıl oyunları sınıf için hazırlık yapan yönetim okul dergisi ve gazetesi çıkarmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Tüm altyapı çalışmalarını tamamlayan ekip çalışmalarını sponsorlarıyla gerçekleştirmeye hazırlar. yapılacak projelerden elde edilecek gelirler okulun fiziki şartları hijyen ve temizliği ile güvenkiği için önemli bir bütçe oluşturacak. Yine okul içinde renkli eğitici ve öğretici oyun alanları için hazırlık yapan yönetim ayrıca birde okula kazandırmaya hazırlandıkları sera ile öğrencileri toprakla buluşturup, sebze yetiştiriciliği ile çiçek sevgişsini aşılamayı hedefliyor.

MOLDUR’UN YERİNE TURNA

Heryıl bir yöneticinin başkanlık yaptığı ekibe, yeni katılan üyelerle birlikte geçen yılki mevcut başkan Deniz Kemal Moldur’un yerine bu yılda Esra Turna başkanlık görevini yürütmeye hazırlanıyor. Okul aile birliği yönetimi şu isimlerden oluşuyor Esra Turna, Demet Burucular, Esra Özay, Hilal Bayram, Ayşegül Yılmaz, Işıl Kunt, Sibel Çelebioğlu, Ahmet Yalçınkaya, Deniz Kemal Moldur, Asuman Saka, Zeynep Gümüş ve Köksal Tüfekçioğlu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 46 = 55