DOKTOR BABA VE OĞLU KORONA’YA YAKALANDI!

Kocaeli’nin tanınan hekimlerinden doktor Baha Yavuz, geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalanmıştı. Dün ise oğlu Taha Burak Yavuz bir açıklama yaparak kendisinin de koronavirüs olduğunu duyurdu.

ÖZEL Akademi Hastanesi’nde yoğun bakım doktoru olarak görev yapan ve aynı zamanda aktif siyasetinde içinde olan İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Baha Yavuz, 27 Nisan tarihinde yaptığı bir paylaşımla koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Görev yaptığı hastanede tedavi olan doktor Baha Yavuz, durumunun iyi olduğunu paylaşmıştı. Baha Yavuz’un tedavisi devam ederken, dün de oğlu Taha Burak Yavuz koronaya yakalandığını açıkladı.

EVDE KALIN

Taha Burak Yavuz, koronavirüse yakalandığını şu ifadelerle paylaştı: “Herkese merhaba. Şu an malumunuz bir virüs salgını var. Bu salgına ailemden ilk babam yakalanmıştı ardından bugün bana yapılan test pozitif çıktı. Babam için telefonlar edildiğinden dolayı aile büyüklerime değil, bana ulaşırsanız sevinirim, teşekkür ederim. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Evde kalın, sağlıklı kalın. Şimdiden iyi niyet ve geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.”

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

46 + = 55