kongre olaylı geçti

Başkanlığını Mehmet Malkoç’un yürüttüğü daha önceki adı Gölcük Küçük Sanayi Sitesi, ardında kooperatif alanın Başiskele sınırları içerisinde kalması nedeniyle Başiskele Küçük Sanayi Sitesi olan kooperatifin genel kurulu yaşanan olaylar nedeniyle iptal edildi.

120 OYLA DİVAN BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

Kongrede Divan Başkanlığına Mehmet Malkoç’un desteğini alan Marmara Bölgesi Küçük Sanayi Siteleri Başkanı Arif Turan 120 oyla seçilirken, Malkoç’un rakibi Özgür Can’ın desteklediği Recep  Parlak 75 oy aydı.

KATILIM YOĞUN OLDU

Kongrenin başlamasından sonra konular genelde Ford Otosan’ın teklifleri üzerinde yoğunlaştı ve tartışmalarda bu şekilde devam etti. Katılımın baya yüksek olduğu kongrede 376 üyenin oy kullanma hakkı vardı. Daha önce Mehmet Molkoç’uın yönetiminde olan Yaşar Akdeniz rakip yönetim listesinde yer aldı. Akdeniz’de Malkoç’a yönelik eleştirilerde bulundu. Dükkanların hala iskan ve tapusunun olmadığını söyledi.

Başkan Mehmet Malkoç, sanayi sitesini tapusunun olduğunu ve dükkanların kullanıldığını ifade etti. Ford ile görüşüldüğünü ancak kooperatif yararına bulmadıkları içinde teklifi kabul etmediklerini ifade ettiği kongrede gündem İbra’ya geldiğinde yaşanan tartışmaların ardından divan başkanlığı tarafından genel kurul iptal edildi.

Önümüzdeki aylarda kongrenin yeniden yapılması bekleniyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

97 − 92 =