DJ; PAYLAŞIMLAR BANA AİT DEĞİL!

izmit Belediyesi’nin festivalinde sahne alan Kardelen Başak’ın skandal paylaşımları, kent gündemine bomba gibi düştü. Eleştirilerin odağına oturan DJ Kardelen Başak ise paylaşımların kendisine ait olmadığını söyledi.

Paylaşımlarla ilgili yapılan haberlerin ardından kendini savunan Kardelen Başak Altınsoy “Şahsım adına atıldığı iddia edilen terör örgütünü savunduğumu gösteren sosyal medya paylaşımları, kesinlikle bana ait değildir. Zamanında adıma başlatılan linç kampanyası sürecince trol hesaplardan ismim ve fotoğrafım kullanılarak atılmış olan tweetler nedeniyle yargılandığım tüm davalardan beraat ettim. İzmit’te geçtiğimiz hafta SanatFest etkinliğinde sahne almamın hemen ardından, benim attığım iddia edilen ve zamanında bana ait olmadığı belirlenen tüm tweetler maksatlı olarak yeniden kullanılmaya başlanmıştır. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, zamanında benim edildiğim gibi linç kampanyasına maruz kalmıştır. Konuyla ilgili olarak tüm yasal haklarımız kullanacağımı, ismimin bir kez daha terör örgütü ile ilişkilendiren tüm kişi ve kuruluşlar hakkında yasal işlem başlatacağımın bilinmesini isterim” ifadelerini kullandı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK Söz konusu hesaptan atılan tweetlerle ilgili 2015 yılında beraat eden DJ Kardelen Başak Altınsoy’un bugün kendisiyle ilgili hakaret içeren mesajlar yayınlayan sosyal medya kullanıcıları ve kendisini karalayan haberlere yer veren medya kuruluşları hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi. HÜRRİYET: ‘SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ’ Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Hürriyet ise “İzmit’e gelen herkesin tüm detaylarıyla geçmişini bilemeyiz. Terör örgütüne destek olduğu iddia edilen tweetlerin ardından ise kendisine ulaşıldı. Kendisi, mahkemeden beraat kararlarını bize ulaştırdı. Aynı zamanda o tweetlerin büyük bir bölümünün kendisine ait olmadığını söyledi. Biz belediye olarak sadece yer temini yapıyoruz ve lojistik hizmeti sunuyoruz. Bütçemizden bir lira harcamıyoruz. Fakat birileri hakkımda linç kampanyası düzenlemek için bekliyor. Onlar hakkında hukuki işlem yaptıracağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 56 = 64