Dış Transferde Volkan Özcan Gölcükspor’da

Gölcükspor iç ve dış transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

1 Temmuzda göreve gelen Hüseyin Çardak ve ekibi  ayağının tozuyla Teknik kadroya yaptığı transferlerle dikkat çekti Kocaelispor’un efsane golcüsü Taner Gülleri’yi Teknik Direktör olarak belirledi. Teknik Direktör Taner Gülleri   Kocaelisporlu Doğan Baykuşu yardımcı antrenör, Beşiktaş’ın milli kalecisi Fevzi Tuncay’ı kaleci antrenörü olarak belirledi.

1 Temmuzdan itibaren hızlı adımlar atan Başkan Çardak ve ekibi Transfer komitesi belirleyip iç ve dış transfer çalışmalarına başladı. Önceki gün iç transferde Ali Mert Işık, Barış Şen, Batuhan Boyoğlu, İlyas Türengül, Selim Dedekoç, Furkan Özyapı ve Erdem Korkmaz Güner ile sözleşme yeniledi.

Dış transferde ilk hamleyi Erzincansporun tecrübeli sağ beki Volkan Özcan’la yaptı. Tecrübeli futbolcuyla Başkan Hüseyin Çardak’ın ofisinde buluşan transfer komitesi İsrailden dönen 2. Başkan Ahmet Arık’ında katkılarıyla Volkan Özcan’la anlaştı.1986 İzmir doğumlu Volkan Özcan Altay’da futbola başlayıp sırasıyla Kayseri Erciyesspor, Göztepe, Bucaspor, Orduspor, Menemenspor, Kahramanmaraşspor, Niğde Anadolu Futbol kulübü ve 24Erzincanspor formaları giydi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 73 = 80