DEVLETTE DOKTOR SAYISI ARTIYOR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi bünyesine yeni katılacak olan doktor sayısı hakkında bilgiler verdi.

“6 UZMAN DOKTOR VE 1 PRATİSYEN TALEBİMİZ OLDU”

Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “Gölcük halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için ve hastalarımızın rahatlıkla işlemlerini bitirmeleri konusunda girişimlerimiz sürüyor. İlçemizin Nüfusunun fazla olması aynı zamanda bölgeden gelen hastalarımızda var. Hekimlerimiz günlük dört bin’in üzerinde hasta muayene ediyor. Bundan dolayı hekim yetersizliğini gidermek için müracaatımızı yaptık. Müracaatımızda 6 uzman doktor ve 1 pratisyen talebimiz oldu.

Bu girişimlerimizde Sağlık bakanlığında 2 çocuk uzman doktoru, 1 dahiliyeci atanması yapıldı. Bu hekimlerimiz en kısa sürede hastanemizde göreve başlayacaklar. Yine bir kadın doğum uzmanı ve bir pratisyen hekimimiz oda önümüzdeki günlerde ataması yapılacaktır. Bizim buradaki asıl amacımız hastanemize şifa bulmak için gelen hastalarımıza en iyi şekilde hizmet vermektir. Bu amaçla hastanemizde var olan eksikleri gidermek amacı ile yoğun bir şekilde çaba gösteriyoruz. Biz hastane yönetimi olarak bir yanda eksiklerimizi giderirken hekim sayımızı arttırmaya çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 3