DESTEK VERENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN “BİLAL’İ MUTLU ETTİNİZ”

 

 

 

 

 

Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat,  Değirmendere’nin simgesi olan ve oyuncak satıcısı Bilal Eser için geçtiğimiz gün sosyal medya üzerinden başlatmış olduğu akülü araba kampanyası kısa sürede amacına ulaştı ve Bilal Eser akülü arabasına dün kavuştu.

 

 

 

 

AKÜLÜ ARABASINI BAŞKAN BAT TESLİM ETTİ

Değirmendere sahilde oyuncak satarak geçimini sağlayan Bilal Eser’in kullanmış olduğu akülü araba oldukça eskimişti. Eser bundan dolayı zor anlar yaşıyordu. Bundan dolayı engellilerin babası, abisi, dostu, en büyük destekçisi Dernek Başkanı Hasan Bat’ın başlatmış olduğu yardım kampanyası kısa sürede amacına ulaştı ve Bilal Eser yeni akülü arabasına dün kavuştu. Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat tarafından yeni akülü arabası teslim edilen Bilal Eser’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

“KATILANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Bilal Eser’e yeni akülü arabasını teslim eden Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, “ Bilal kardeşimiz derneğimiz kurulduğu günden beri bizimle birliktedir. Bir önceki kullandığı akülü arabasını da yine bu şekilde yardımlarla almıştık. Fakat akülü arabanın artık kullanılacak hali kalmamıştı. Başlattığımız yardım kampanyası kısa sürede güzel sonuç aldı ve Bilal kardeşimize yeni akülü arabasını teslim ederek yüzünü güldürmeyi başardık. Yardım kampanyamıza destek veren herkese Bilal kardeşim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

“GERÇEKTEN ÇOK MUTLUYUM”

Yeni akülü arabasına kavuşan Bilal Eser ise yaşadığı mutluluğu şu sözlerle ifade etti: “Öncelikle gerçekten çok mutluyum. Hasan Başkanımın da belirttiği gibi Gölcük Engelliler Derneği’nde uzun yıllardır birlikteyiz. Yani dernekçiliği burada gördüm. Kendi adıma söyleyeceğim şey ise hayatta var olmak adına bir şeyler yapmak çabasında olduğum için Değirmendere’de 2 yıldır oyuncak satıyorum. Bunu yapmakta ki temel amacım çoğu zaman karşılaşıyoruz, Allah rızası için el açmamak ve acıtasyon yapmamak için, kendimi oyalamak ve topluma kazandırma yoluna gittim. Bunu yaparken şunu gördüm, ön yargıları kırmak bizim elimizde ve adımı bizim atmamız gerekiyor. Yeni akülü arabam gerçekten çok rahat ve bir önceki akülü arabam gerçekten çok eskimişti. Bana bu yeni akülü arabayı kazandıran başta Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Başkanıma ve yardım elini uzatan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

 

 

 

 

Print

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =