İŞERİ GÖLCÜK’ÜN HER YERİNDE

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri saha çalışmasını Çiftlik Mahallesi’nde devam ettirdi. Mahallelilerle ve esnaflarla bir araya gelen İşeri, “Kimseyi ötekileştirmeden, kimseye siyasi düşüncesini sormadan, akraba gözetmeden hep beraber yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

Belediye Başkan adayı İsmet İşeri 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını Çiftlik Mahallesi’ndeki esnaf ve halkla bir araya gelerek sürdürdü. Ekibiyle beraber mahalle ziyaretlerini hızla devam ettiren İşeri “Saha çalışmalarımız çok olumlu geçiyor. Esnaflarımızla, vatandaşımızla bir araya geliyoruz. Bu süreç bizim için çok önemli birçok eksiklik görüyor, notlarını alıyoruz. Sokağın bize karşı tutumu da iyi; fikir alışverişinde bulunarak bizim de eksik kaldığımız durumları tamamlıyorlar. Seçim sonrası olası Belediye Başkanlığımızda da durum değişmeyecek, tüm eksiklikleri halkımızla beraber çözeceğiz. Birlik ve Destek için çıktığımız bu yolda bizim bu çağrımıza kulak veren her düşünceden vatandaşımıza teşekkür etmek istiyorum” dedi

SİYASET ÜSTÜ BİR SEÇİM OLACAĞINA İNANIYORUM

Var olan sistemin çökme noktasına geldiğini ifade eden İşeri “Bu seçimlerin siyaset üstü bir seçim olacağına inanıyorum, aldığımız etkileşimler de bu yönde. Projelerimizi halkımızın istek ve tavsiyelerine göre şekillendirmek bizim başlıca ilkemiz. Kimseyi ötekileştirmeden, kimseye siyasi düşüncesini sormadan, akraba gözetmeden hep beraber yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 14 = 22