DEPREMZEDELER İÇİN, SESİNİZİ DUYAN VAR

6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli ve 11 kentte büyük yıkıma sebep olan depremlerde zarar gören vatandaşları için Kocaelispor ile Sakaryaspor dostluk maçında karşı karşıya gelecek. Saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşmanın tüm gelirleri depremzedelere bağışlanacak
Yıllarca ezeli şekilde rekabet etmiş iki komşu kulüp 2.Lig lideri Kocaelispor ile 1.Lig ekibi Sakaryaspor, tarihin en büyük deprem faciasından etkilenen vatandaşlarımız için sahaya çıkacak. Bu dev karşılaşmadan elde edilecek olan tüm gelir, afet bölgesindeki depremzedelere bağışlanacak. İki takımın futbolcuları “Depremin çocukları tek yürek, şimdi değilse ne zaman?” parolasıyla sahaya çıkacak. Birlik ve beraberliğin ön planda olacağı bu karşılaşmayı Kocaeli ve Sakarya haricinde, çevre illerden çok sayıda futbol sever stattan ve TV’den takip edecek.
TÜRK BAYRAĞI AÇILACAK
Karşılaşmaya gelen tüm taraftarlara Türk Bayrağı dağıtılacak. Karşılaşmanın 4.17 dakikasında maç duracak ve depremde kaybedilen insanlarımız adına saygı duruşunda bulunulacak. Küçüğüyle, büyüğüyle tüm şehirde yankı bulan bu özel maça, 7’den 77’ye futbol severler katılacak.
BİLET SATIŞLARI SÜRÜYOR
Kentin değişik noktalarında bilet satışları devam ederken, PDF olarak da hazırlanan biletler elektronik ortamda satılmaya devam ediliyor. 22 Şubat Çarşamba akşamı maç saatine kadar satış sürecek. Depremzedeler maça ücretsiz girecek ve bu bilet ücretlerini yönetim kurulu karşılayacak. Basın mensupları dahil, stada biletsiz kimse alınmayacak.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + 1 =