DEĞİRMENDERESPOR ZİRVE YARIŞINI SÜRDÜRÜYOR

 

Amatör Süper Lig B grubunda oynanan müsabakalarda nefese kesen mücadeleler yaşanıyor. Temsilcimiz Değirmenderespor 3 haftadır kazanırken en son sahasında Bekirderespor’u 2-1 yenerek zirve yarışını sürdürdü.  

 

 

Üç haftadır başarılı bir grafik çizen temsilcimiz Değirmenderespor, sahasında grubun bir puanlı ekiplerinden biri olan Bekirderespor’u konuk etti. Değirmenderespor maçta 1-0 geriye düşmesine rağman sahadan 2-1 galibiyetle ayrılarak zirve yarışını sürdürdü. Yeşil siyahlı ekip hafta içi mesaisinde deplasmanda Derince Sırrıpaşa Futbol kulübü ile karşılaşacak.   

 

İLİMTEPE FK FARKLI KAZANDI 

Averajla grupta lider olan İlimtepe Futbol Kulübü, iki maçta ancak bir puan toparlayan zorlu rakibi Kandıra Gençler Birliği Belediyespor ile Cephanelik Stadı’nda karşılaştı. İki takımında futbol adına sıcak havaya rağmen müthiş mücadele ettiği karşılaşmada atılan bol goller sonucunda sahadan lider İlimtepe Futbol Kulübü 6-3 gibi farklı galibiyetle ayrıldı. İlimtepe Futbol Kulübü hafta içi mesaisinde 11 Ekim Perşembe günü sahasında Gebze Tayfunspor’u konuk edecek.  
 

KARTEPE’DE KAZANAN YOK
 

Kartepe derbisinde Kartepe Belediyespor ile Kartepe Suadiyespor Arslanbey Stadı’nda karşılaştı.  İki takım içinde büyük önem taşıyan bu karşılaşmada iki takımın atakları sonuçsuz kalınca karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi. Kartepe Belediyespor hafta içi mesaisinde Bekirderespor ile karşılaşırken Kartepe Suadiyespor Kandıra GB Belediyespor’u ağırlayacak.   

GEBZE’DE PUANLAR PAYLAŞILDI
 

Hidropaks GebzeTayfunspor, Metin Oktay Stadı’nda konuk ettiği Derince Sırrıpaşa Futbol Kulübü karşısında iyi mücadele etmesine rağmen iki takımın gol çabaları sonuç vermeyince 0-0 sona eren maç sonsunda iki takım puanları paylaştı. Hafta içi mesaisinde Hidropaks GebzeTayfunspor ise deplasmanda İlimtepe FK ile zorlu bir mücadele bekliyor.    

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 1