Değirmenderespor şampiyonu üç golle devirdi: 3-0

BAL 5.Grup’ta daha önce şampiyonluğunu ilan eden Kullarspor, son maçında deplasmanda Değirmenderespor ile karşılaştı, maçta ev sahibi Değirmenderespor lideri 3-0 yenmeyi başardı.

İLK YARIDA GOL YOK

Değirmendere Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısında konuk takım Kullarspor daha etkili bir oyun ortaya koydu. İlk dakikalarda İsmail İrvasa ile pozisyonlar buldu, değerlendiremedi. 9’da Bahadır’ı pasında İsmail İrvasa’nın şutu auta gitti. 19’de iye İsmail pozisyonun içindeydi, kullanamadı. 21’de Uğur Yılmaz’ın pasında İsmail’in şutu kaleci de kaldı. 37’de Bahadır’ı pasında Uğur Yılmaz dokundu, top yan direkten döndü. Bu yarıda ev sahibi ekibinde kaleye şutları vardı, bunlar isabetli değildi, ilk yarıda gol olmadı.

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ

Maçın ilk yarısı golsüz tamamlandıktan sonra ikinci yarıda Kullarspor’un ilk bölümlerde atağı vardı. 51’de Uğur Yılmaz’ın şutu kaleye giderken defans çıkardı. 53’de ev sahibi ekip Sezgin Bektaş ile serbest atış kulandı, auta çıktı. 63’de Oktay’ın şutunu Doğukan çizgiden çıkardı. 69’da ilk gol geldi. Emre Kürküt getirdi, Oğuzhan Öztürk mükemmel vurdu, direğe de çarpan top filelere gitti. Bu golle 1-0 öne geçen Değirmendere, 75’de Selim’in düşürülmesiyle penaltı kazandı, atışı Hamza kullandı, skor 2-0 oldu. 84’de bu kez Emre Kürküt penaltıyı gole çevirdi, maçı ev sahibi ekip 3-0 kazandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

63 − = 60