Değirmenderespor da Kongre

BAL Ligi için yükselme grubunda mücadele edecek olan Değirmenderespor’da Başkan Severcan Kara, olağanüstü kongreye gitti. Kara ve ekibi güven tazelerken yönetim listesi yenilendi

Değirmenderespor’un başkanı olduğu günden bu yana her yıl kongre yapan Başkan Severcan Kara bu geleneğini bu yılda sürdürdü. BAL Ligi hedefi ile sezona başlayan Değirmenderespor hedefine ulaşmak için yönetim kurulu kararı ile önceki gün kongre yapıp, yenilenen yönetimi ile sevenlerinin karşısına çıktı.  Değirmenderespor tesislerinde  yapılan kongrede divan başkanlığını Adem Ellibeş yaparken divan üyeleri Adnan Usta ve Adnan Zorer oldu.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ

Katılımın yoğun olduğu kongrede Gölcük AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, Amatör spor kulüpleri federasyonu başkanvekili Hüseyin Bat,  Gölcükspor eski Başkanı İsmail Gençdemir, Gölcük amatör spor kulüpleri başkan ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve Değirmenderespor üyeleri katıldı.

KARA: TEŞEKKÜR EDERİM

Başkan Kara, “Değirmenderespor’un oyuncu kalmamışken, malzemesi yokken, borcu çokken aldığımız kulüp bugün play-off mücadelesi verecek. Yenilenen yönetimimizle beraber Bal ligine çıkacağız. Bugüne kadar Değirmenderespor’a destek olan herkese teşekkür ederim” dedi. Gölcük Belediyesi Başkan adayları İsmet İşeri ve Avukat Ali Yıldırım Sezer  Değirmenderespor’a başarılar dileklerini iletip Başkan Kara’yı tebrik ettiler.

BAT’TAN ADAYLARA TEŞEKKÜR

Kocaeli amatör spor kulüpleri federasyonu Başkanvekili Hüseyin Bat “İşte amatör sporun birleştirici gücü. İlçemizin amatör spor ailesinin başarılı kulübü Değirmenderespor’un olağan üstü genel kurulunda sadece spor kulüpleri başkanları yoktu. Gölcük Belediye Başkan adayları olan İsmet İşeri ve Yıldırım Sezer’de vardı. Amatör spor kulüpleri olarak uyum içinde Gölcük için hizmet ettiğimizi her zaman söylüyoruz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 56 = 58