Değirmendereliler Ölümle oyun oynuyor

Değirmendere D-100 Karayolu üzerinde 100. Yıl Onur Sitesi’nin bulunduğu mevkide üst geçit bulunmasına rağmen yoldan karşıdan karşıya geçmeye çalışan vatandaşlar ölümle oyun oynuyor

Geçtiğimiz aylarda Değirmendere D-130 Karayolu üzerinde  100. Yıl Onur Sitesi mevkiinde bir vatandaşa üst geçit yerine yoldan karşıdan karşıya geçmeye çalışırken araba çarpmış ve olay yerinde hayatını kaybetmişti. Bu üzücü olayın üzerinden kısa bir süre çekmiş olmasın rağmen vatandaşlar üst geçit yerine yoldan karşıdan karşıya geçmeye devam ediyor. Vatandaşlar daha çok yolun ortasında bulunan taş bloklar arasında bulunan boşluktan karşıya geçtikleri için çevredeki vatandaşlar bu ara kapatılmadan yoldan karşıdan karşıya geçişlerin önüne geçilemeyeceği ifade ettiler.

Başka biri ölmeden önlem alınmalı

Üst geçit yerine yoldan karşıya geçmeye çalışan vatandaşların resmen ölümle oyun oynadıklarını ifade eden vatandaşlar, “Bu bölge Değirmendere’nin en çok kaza meydana gelen bölümü diyebiliriz. Buna rağmen yinede bazı vatandaşlar üst geçit yerine yoldan karşıdan karşıya geçmeye çalışmalarını anlamış değiliz. Çok değil 50 metre geride üst geçit var. Bu kadar mı zor üst geçidi kullanmak. Hayatlarından daha mı önemli 5 dakika daha erken karşıya geçmek. Bu olayın son bulmasını tek yol o ara boşluğun kapatılması ve taş blokların üzerine çit yapılması diye düşünüyoruz. Başka biri ölmeden bu alan üzerinde önlem alınmasını istiyoruz” dediler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

62 − = 58