KARAMÜRSEL’E SEVGİ GÖTÜRDÜLER

 

 

 

 

 

 

+1  Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği üyesi bireyler, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Erkan Çelik’i ve hastane personelini ziyaret edip, hoşça vakit geçirdiler, organ nakli stantında broşür dağıtırak destek oldular. Karamürsel’e sevgi götüren bireyler, yoğun ilgi gördüler.

 

 

 

 

+1  Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği yaptığı faaliyetlerle takdir toplarken, down sendromlu bireylerin sosyal hayatın içinde var olmalarını sağlıyor. Dernek son olarakta Down Kafe’de kendilerini ziyaret eden Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Erkan Çelik’i ve hastane personelini ziyaret edip, hoşça vakit geçirdiler.

ORGAN NAKLİ STANDINDA BROŞÜR DAĞITTILAR

Dernek Başkanı Belgin Rumelioğlu Abanoz ve beraberindeki down sendromlu bireyler, hastanede açılan organ nakli stadında da bir süre durarak, insanların organlarını bağışlaması için broşür dağıttılar. Hastane personeli ile birlikte de yemek yiyip, sohbet eden bireyler, bol bol da fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler. Hastane personeli ve Başhekim Erkan Çelik bu ziyaretten memnuniyetlerini dile getirirken, Başkan Abanoz ve çocukları beklediklerini de belirttiler. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

19 − 13 =