DEĞİRMENDERE’DE KAZA

Şöforsüz araç kazaya neden oldu

Gölcük Değirmendere Yalı Mahallesi 100. Yıl Atatürk Bulvarı D-130 karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 1 ağır 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgi ve iddialara göre bir sigara firmasına ait Cengiz Çağman idaresindeki 41 BM 838 Plakalı araç müşterisine sipariş almak için aracından indi ancak aracın el firenini çekmeyi unuttu, market içerisinde bulunan Cengiz Çağman gürültüye dışarı çıkar ve aracının, Uğur Coşkun’un idaresindeki 67 AJ 813 ile kaza yaptığını görür.
Kaza sonrasında Uğur Coşkun’un aracında bulunan Ali Coşkun kaza sonrasında sıkışır çevredeki vatandaşların 112 sağlık ekiplerine, polise ve itfaiye’ye haber verdiler, olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri ile birlikte araç içerisinde sıkışan Ali Coşkun’u sıkışan araçtan kurtararak 112 sağlık ekiplerine teslim ettiler.
Araç içerisinde sıkışan Ali Coşkun sağ baçağında ağır yaralanırken ilk müdahalesinin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine sevk edildi, kazaya karışan araç sürücüsü Cengiz Çağman polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

91 − = 81