DEĞİRMENDERE PAZAR CİNAYETİNİN ZANLISI TUTUKLANDI!

Bugün ilçemizin Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi’nde feci bir olay yaşandı. Değirmendere’de kurulan Salı pazarında sabah saatlerinde, yetmişli yaşlarında pazarcı esnafı tezgahını kurarken kendisinden para isteyen şahısa para vermediği için sopayla  darp edilerek öldürüldü.

Edinilen bilgi ve iddialara göre  22 yaşındaki Tuanay Ç.  isimli şahıs, pazarda tezgah açan pazarcı esnafı Birol Şakir Kaya’nın yanına gelerek kendisinden para istedi. Kaya, genç adamın istediğini yerine getirmeyince yanında demir çubukla Kaya’nın kafasına ve yüzüne vurdu. Yere yığılan pazarcı esnafının komşuları, durumu 112 ve polise ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından hastaneye kaldırılan Birol Şakir Kaya, ne yazık ki hayatını kaybetti.

2 ÇOCUK BABASIYDI

Çevredeki iddialara göre Tuanay Ç.’nin madde bağımlısı olduğu ve çevre esnaflardan para istediği, 5 gün önce de cezaevinden çıktığı gelen bilgiler arasındaydı. Birol Şakir Kaya evli ve 2 çocuk babasıydı. Bayram öncesi Arife günü Pazar tezgahını açtı. Yetmişli yaşlarında olduğu öğrenilen Kaya, sevilen bir isimdi.

TUTUKLANDI

Olayı gerçekleştiren şahıs Tuanay Ç. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak,  tamamlanan işlemleri ardından 27.06.2023 günü mevcutlu olarak Gölcük Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 2 =