DAVAMIZIN YA ARKASINDA OLURSUNUZ YA DA YOK OLUP GİDERSİNİZ.!!!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, “Sanmasınlar ki hiçbir şey yapmıyoruz, sessiz kalıyoruz” diyerek, EYT’lilere önemli bir duyuru ve çağrı yaptı

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, 16 Mayıs Cumartesi günü Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun ile birlikte derneği Youtube kanalında yapacakları canlı yayının duyurusunu yaptığı paylaşımında önemli açıklamalarda ve çağrıda bulundu. “Seçim kaybetme pahasına yok” diyenlere rağmen EYT’lilerin sesini çıkararak kazanacağına inanan ve umutsuzluğa düşmemeleri için elinden geleni yapan Özüpak, alanlara inemeseler de sosyal medyada canlı yayınlar ve mitingler yaparak umudu diri tutuyor. Özüpak, yaptığı paylaşımda, “Sanmasınl ki hiçbir şey yapmıyoruz, sessiz kalıyoruz” diyerek, mücadelenin her şartta devam edeceğini vurguladı. İşte Özüpak’ın paylaşımı: 16 Mayıs saat 21.30 EYT SYDD Youtube kanalımızda Sosyal güvenlik uzmanı Özgür Erdursun ile birlikteyiz. “ÖNEMLİ SONUNA KADAR OKUYUN VE PAYLAŞIN. #EMEKLİLİKTEYAŞATAKILANLAR #SGKYASALARINDANMĞDURİYETYAŞAYANALAR SANMASINLAR Kİ HİÇBİR ŞEY YAPMIYORUZ, SESSİZ KALIYORUZ!!!.

Haklı davamızdan Korkmadık, vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz de. Umutsuzluk yok, Pes etmek yok. Hakkımızda Yazan, çizen, karalayan kardeşim DAVA SENİN, BENİM, HEPİMİZİN.

Tüm dernek başkanlarım ve yönetim kurulları olarak verdiğimiz mücadelede VİCDANIMIZ o kadar Huzurlu ki.

Doğru yoldan şaşmadık, ŞAŞMAYACAĞIZ..

TEK DÜŞÜNCEMİZ bu mağduriyetlerin bitirilmesi MÜCADELESİ.

İSTER davandaki mücadelene İnanırsın, İSTERSEN Yazmaya, karalamaya devam edersin. EGONU, TİCARİ, SİYASİ KAVGANI BİR KENARA BIRAK. VARSAN GÜÇLÜYÜZ, VARSAN SONUCA ULAŞAN OLACAĞIZ. .

DAVAMIZIN YA ARKASINDA OLURSUNUZ YA DA YOK OLUP GİDERSİNİZ.!!! Asla!!!! EGONLA, TİCARİ,SİYASİ KAYGINLA HAK MÜCADELEMİZİN , EYT’nin üzerine basılmasına izin vermedik, VERMEYECEĞİZ. Dünyayı saran Corona sebebiyle mücadele alanımız sadece SOSYAL MEDYA.

Yine mecliste, yine alanlarda sonuna sonuç alana kadar olmaya devam edeceğiz. Sağlıkla ayakta çabalarımızla bu zor günlerimizi milletçe aşacağız. 16 Mayıs saat 21.30 EYT SYDD Youtube kanalımızda Sosyal güvenlik uzmanı Özgür Erdursun ile birlikteyiz.

Mücadelede YERİNİ AL Görüşmek üzere.

Sağlıcakla kalın. Sevgi ve saygılarımla.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

39 − = 36