CUMHURİYET TÜRKÜLERLE KUTLANDI

+1 Fark İle Gölcük Down Sendromlar Derneği  ile Kocaeli Üniversitesi Türkçe Topluluğu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle ilçemizde türkü dinletisi gerçekleştirdi.  Gölcük Down Sendromlar Derneği Başkanı Belgin Abanoz “ Gölcük’te bu tür etkinliklerin artmasını ve bizim de içinde yer almamızı çok istiyoruz” dedi.

+1 Fark İle Gölcük Down Sendromlar Derneği , Cumhuriyet Bayramı kutlamasını Kocaeli Üniversitesi Türkçe topluluğuyla ortaklaşa yaptığı Türkü Dinletisi ile gerçekleştirdi. Dinletiye gencinden yaşlısına birçok Gölcüklü katıldı. Katılımcılara Türk Bayrakları dağıtıldı. Cumhuriyet Bayramı coşkusu türkülerle yaşandı.

BU TÜR ETKİNLİKLERİN ARTMASINI İSTİYORUZ

Yetkililer ve üyeleler katılımdan memnun kalırken Dernek  Başkanı Belgin Abanoz yaptığı açıklamada; “Türkçe toplumu ile  böyle bir projeye dahil olmak beni çok mutlu etti. Daha önceden de Türkçe toplumu ile bir tiyatro gösterimiz olmuştu Çanakkale Savaşı ile alakalı. Böyle bir etkinlikle de bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Gölcük’te bu tür etkinliklerin artmasını ve bizimde içinde yer almamızı daha çok istiyoruz. Türkçe topluluğu ile İnşallah daha güzel etkinliklerde bir araya geleceğiz.”dedi. Haber: Büşranur Durdu

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 6 = 2