CİNEMRE: “BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN”

İlçemizde ve ülke genelinde bir çok başarılı tiyatro oyununa imza atan ve bu oyunları en önemli sahnelerde oynayan Sırf Tiyatro Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Cinemre gazetemize özel açıklamalar yaptı.  Cinemre açıklamasında, “Bir hafta da 8 oyun 12 gösteri yaptık, bizi izlemeye devam edin” dedi.

Merkezi ilçemizde olan Sırf Tiyatro emin adımlarla yoluna devam ediyor. İlçemizde ve ülke genelinde bir çok başarılı tiyatro oyununa imza atan ve bu oyunları en önemli sahnelerde oynayan Sırf Tiyatro Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Cinemre gazetemize özel açıklamalar yaptı.

BİR HAFTA DA 8 OYUN 12 GÖSTERİ

Cinemre açıklamasında, “Muhteşem bir hafta yaşadık tiyatro olarak. Çayırova da çocuk oyunu Pamuk Kömür, Gebze’de Yetişkin oyunu ‘Deliriyorum Haberin Olsun’, Başakşehirde Yetişkin oyunu ‘Deliriyorum Haberin Olsun’, Karamürselde Çocuk oyunu oyuncaklar Diyarı, Yalovada Çocuk oyunu Oyuncaklar Diyarı, Final Okulları Çocuk Oyunu Kartal Yavrusu, İzmitte Yetişkin oyunu Ferhat ile Juliet, Garnizon Sineması Çocuk Oyunu Sihirli şapka, Gölcük Kervansaray salonunda Çocuk oyunu Sihirli şapka, İstanbul Fatih Belediyesi çocuk oyunu ormandaki afacanlar, Yalova Özdilek’te çocuk oyunu Ağaçlar Ülkesi etkinliklerine bu hafta imza attık. Birbirinden farklı 2 yetişkin 6 çocuk oyunu ve 12 gösteri. Sırada niceleri var.  Biz sahnede konuşuyoruz… 2019 un bomba projeleri ile daha da güçlü ve kararlı geliyoruz. Bizi izlemeye devam edin” dedi.  Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 1 = 11