CİNAYETLE İLGİLİ KAHREDİCİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Dün öğle saatlerinde Gölcük Çiftlik Mahallesi Özler Caddesi üzerinde nakliye firmasında müdürlük yapan Umut Duman, yanına yaklaşan araçtan ateş açılmıştı. Açılan ateş sonucunda firma müdürü kanlar içinde yerde kalmıştı.Ağır yaralanan Umut Duman ne yazık ki tüm müdahalelere rağmen kurtulamamış ve hayatını kaybetmişti.

İKİNCİ KEZ BABA OLACAKTI
Umut Duman’ın kahreden vefatının ardından kendisiyle ilgili içleri burkan notlar da paylaşılmaya başlandı.
38 yaşında kör bir kurşunun kurbanı olan Umut Duman, Başiskele Pekdemir Evimiz sitesinde ikamet ediyordu. Evli olan Umut Duman’ın 13 yaşında bir oğlu vardı.
Ve öğlen saatlerinde hayata veda eden Umut Duman’ın eşinin de hamile olduğu öğrenidi.

TAM YANINDAYKEN
Öztürkler Nakliye’nin müdürü olan Umut Duman’ın sürekli güler yüzlü bir isim olduğu anlatılıyor. Olay saatinde Umut Duman’a isabet eden kurşunların sahibi şahıslar, komşusunu takip ediyordu.
Umut Duman, takip edilen şahsın yanındayken saldırganlar silahı ateşliyor.
Ne yazık ki çıkan bu kurşun Umut Duman’a denk geliyor.

ATARDAMARA GELİNCE
Kalçasından giren kurşun Umut Duman’ı ağır şekilde yaralıyor. Umut Duman’ın vücuduna isabet eden kurşun, atardamara denk geldiği için 38 yaşındaki Duman, kan kaybından hayatını kaybediyor.
Duman’a ateş eden saldırganlar ise kaçıyor.

BAŞKASINI KORKUTMAK İÇİN…
Bir süre sonra bu saldırganlar emniyeti arayıp Umut Duman’ı vurduklarını itiraf ediyor ve teslim ediyor. Umut Duman’la bir alakası olmadıklarını itiraf eden şahıslar gözaltındayken, “Benim yaralanan şahısla ilgim yok. Özkan A.’yı korkutmak için ateş etmiştim. Ancak kurşun diğer şahısa isabet etti” şeklinde beyanat veriyor.
Ne yazık ki Umut Duman, genç yaşında adeta bir kör kurşuna kurban giderek hayatını kaybediyor.

CENAZESİ
Talihsiz bir şekilde yaşama genç yaşında veda eden Umut Duman’ın cenazesi Geyve Merkez Camiinde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazınınardından Geyve Mezarlığına defnedilecek.

Gölcük Vizyon Gazetesi ailesi olarak merhum Umut Duman’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

69 + = 73