Çimen; “İşeri Gelecek Dertler Bitecek”

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları haftalık olağan toplantılarını parti binasında gerçekleştirdi. CHP Kadın Kolları başkanlığında gerçekleşen toplantıda Başkan Çimen, “ 31 Mart gününe kadar sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. İnşallah Mart’ın sonu bahar olacak” dedi.

Çimen, “Belediye Başkan adayımıza çok güzel bir rağbet vardı”

9 Mart Cumartesi akşamı Gölcük Belediyesi Kongre Sarayında gerçekleştirdikleri aday ve proje tanıtım toplantılarının çok güzel geçtiğini ifade eden CHP Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, “”Geçtiğimiz Cumartesi günü muhteşem bir kalabalıkla aday tanıtım ve proje toplantımız gerçekleşti. Katılımın bu kadar yoğun olması bizleri ziyadesiyle mutlu etti.  Çok güzel projelerimiz açıklandı. Projelerimiz arasında söyleyemediğimiz daha yüzlerce proje var. Hepimize Allah kuvvet versin. Belediye Başkan adayımıza çok güzel bir rağbet vardı” dedi.

“Sıkmadık el bırakmayacağız”

Başkan Çimen sözlerinin devamında, “Aday ve proje tanıtım toplantımızda Köylerimiz ve köy gençlerimiz büyük bir destek verdi. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Bu şevkle çok daha fazla çalışacağız. Kadın kollarımız çok profesyonel bir çalışma yaptı. Aday tanıtım toplantısında emek verdikleri için teşekkür ediyoruz. Kadının mührünü bastığı yerde başarı olur. Kadının mührü olmadığı yerde başarı olamaz. Yorgunluğumuz bize daha da şevk veriyor. Sıkmadık el bırakmamaya çalışıyoruz. Adım adım gidiyoruz. İnşallah Mart’ın sonu bahar olacak” dedi.

“Biz abdestli ve namazlı insanlarız”

Başkan Çimen son olarak, “ Son günlerde bizi inciten, üzen bir olay oldu. Güya ezan okunurken ıslık çalınmış, konuşmalar olmuş. Biz dini, imanı kimseden öğrenmedik. Biz çok şükür ki Müslüman’ız ve bizim ezana saygımız sonsuzdur. Bir arkadaşımız duymamış olabilir. Lütfen bu konuda iftira atmasınlar. Kendimizi savunmaktan ve anlatmaktan bıktık. Bizim ezanla sorunumuzun olması imkansız. Biz abdestli ve namazlı insanlarız. Dinimizi de onlardan öğrenmeyeceğiz. Onlar bizimle uğraşacaklarına kendi işlerine baksın. Esnafın, çiftçinin, ev kadınının sorunlarını çözsünler. Enflasyonla mücadele etsinler. Sebze ve meyvenin fiyatı çok fazla arttı. Bizim ana maddemiz enflasyon. Suni gündem oluşturmasınlar. Bizim tek hedefimiz var. Allah’ım inşallah nasip edecek, biz de belediye başkan adayımızı seçeceğiz. Biz güzellik, barış ve kardeşlikle yaşamak istiyoruz. Kimseyi ötelemek gibi bir düşüncemiz yok” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 1