Cihannüma Kocaeli Vefa Gecesinde Buluşacak!

Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın yad edileceği, 16 Aralık Cumartesi günü,  Cihannuma Kocaeli Teşkilatı tarafından organize edilen  ‘Vefa Gecesi’ ile Kocaeli, Unutulmaz Bir Geceye ev Sahipliği Yapacak.

Cihannuma Kocaeli Teşkilatı, Unutulmaz Bir Geceye Ev Sahipliği Yapıyor

Cihannuma Kocaeli Teşkilatı, önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 16 Aralık Cumartesi akşamı saat 19:30’da Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan “Vefa Gecesi,” Milli Görüş Davası’nın tarihine damgasını vurmuş isimleri anma ve gençleri bir araya getirme amacı taşıyor.

Cihannüma Kocaeli İl Temsilcisi Serkan Seyhan, 16 Aralık Cumartesi günü düzenleyecekleri Vefa Gecesi hakkında bilgiler vererek, tüm Kocaeli halkına bu özek geceye davet etti.  Serkan Seyhan;’ Etkinliği Milli Görüş Davası’na olan bağlılık ve vefa duygularını yaşatmak amacıyla düzenlediklerini belirten Seyhan, ayrıca gençlerin yoğun bir katılım göstermesini bekliyoruz.  Milli Görüş ruhunu yeni nesillere aktarmanın önemine vurgu yapan Kocaeli İl Temsilciliği temsilcisi,

 -Gece boyunca, Milli Görüş Davası’na katkıda bulunmuş büyükler anılacak ve 75 yaş üstü büyüklerimize özel plaketler sunulacak. Bu anlamlı gecede katılımcıları büyük bir duygu yoğunluğu bekliyor.

-Ayrıca, dönemin Milli Görüş Davası’nın renklerine ses vermiş sanatçı ve yazarlar da gecede yer alacak. İbrahim Sadri, Ömer Karaoğlu, Emine Şenlikoğlu, Mesut Uçakan, Ulvi Alacakaptan gibi isimler, programa sanatsal katkılarıyla anlam katacaklar.

-Tüm Kocaeli halkı bu özel geceye davetlidir. Milli Görüş Davası’nın aydınlık mirasını kutlamak ve birlikte anlamak için 16 Aralık Cumartesi günü Kocaeli Kongre Merkezi’nde buluşalım.’ İfadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

94 − = 89