CHP’Lİ GENÇLER DEĞİRMENDERE’DE 30 Ağustos’u coşkuyla kutladı

Büyük zaferin 100. Yılında 30 Ağustos Zafer Bayramı Değirmendere’de fener alayı ve konser ile kutlandı. Gerçekleştirilen programa katılım yoğun olurken, Dünyaya Örnek olan Zaferimizin 100. Yılında Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yaraşır şekilde kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılı Değirmendere’de yapılan geniş katılımlı fener alayı bölge halkının da katılımıyla coşku ile kutlandı. CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları’nın organize ettiği törenlere CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, Kadınlar Kolu Başkanı Mine İşeri, Belediye Meclis Üyeleri Pınar Naak ve Türkan Çimen, Belediye Başkan Adayı ve İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmet İşeri, Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Başkanı Metin Akyol, Denizaltıyı Sevenler Derneği Başkanı Hüseyin Kırca,  Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Cemil Özbaş ve yönetim kurulu üyeleri ve yöre halkı katıldı.

 Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda toplanan katılımcılar sloganlar ve marşlarla sahil yolundan başlayan yürüyüş Uğur Mumcu Amfitiyatro’da sona erdi. Amfitiyatroda önce CHP Kocaeli İl Gençlik Kolu Başkanı Gökhan Orhan ve ardından Gölcük İlçe Gençlik Kolu Başkanı Mete Aydın’ın yaptığı kısa bayram kutlaması konuşmalarının ardından gençlerin coşku ile eşlik ettikleri Zafer Konseri ile kurtuluş coşkusu kutlandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 3