Chp’den Kınama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkan Vekili Seda Oral, kendini duayen diye adlandıran köşe yazısında kullandığı hakaret içerikli ifadelerle ilgili bir basın açıklaması yayınladı…
Kent kamuoyunu meşgul eden İsmet Çiğit’in hakaretlerine tepkiler dinmiyor. CHP İl Başkan Vekili Seda Oral, yayınladığı açıklamada, şunları söyledi: “İsmet Çiğit’in dün yayınlanan köşe yazısındaki ifadeleri esefle kınıyoruz. Çiğit’in, yerel yönetimlerle kendi ikili ilişkilerinden bahsederken isim vermeden partimiz çatısı altında çalışma yaptığını belirttiği kişiler hakkında kullandığı ifadeler asla ve asla kabul edilemezdir. Hiç kimsenin kendi kişisel çıkarlarına ve ilişkilerine, siyasi partileri alet etme lüksü yoktur.

KINIYORUZ
Hangi siyasi parti mensubu olursa olsun, bir gazetecinin bu tip ifadeler kullanarak hedef göstermeye çalışmasının karşısındayız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidar sahiplerinin nasıl ki gazetecileri, akademisyenleri, kişileri hedef göstererek yaptıkları konuşmaların, beyanların, yaptırımların karşısında olduysak, bugün de tam tersi bir durumda da aynı duruşu sergileyeceğiz. Yapılan bu saygısızlığı bir kez daha kınıyor ve Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu tip eleştiri adı altında hedef göstererek yapılan her türlü hakaretlerin karşısında olacağımızı ifade ediyoruz”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 3