CHP’DE İLK ADAY ADAYI O OLDU: BAŞARILI OLACAĞIMA İNANIYORUM

 

 

CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Gölcük Belediyesi Başkan aday adayı olduğunu söyledi. Başarılı olacağına inandığını söyleyen ilçe başkanı İşeri, “Partim beni uygun görürse benim belediye başkan aday adaylığım var. Bu yola bir kere girdik” dedi.

 

 

 

 

Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesinde belediye başkan aday adayları da bir bir ortaya çıkıyor. Kıyasıya rekabetin yaşanacağı seçimler öncesinde CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı. 7 yıldır ilçe başkanlığını yaptığının ve ilçede her anlamda karşılığı olduğunu vurgulayan İşeri, örgütünün desteği ve genel merkezin açıklayacağı kriterlerinin de önemli olduğunun altını çizdi.

BU YARIŞIN İÇERİSİNDE OLACAĞIM

42 yıl sonra yerelde belediye başkanlığını partisine kazandırmak istediğini belirten İşeri, “Önce örgütün desteğini almak, ardından da genel merkezin kriterlerine uyup uymayacağımız çok önemli. Önümüzdeki yıl benim final yılım olacak. Gölcük’te 42 yıl sonra belediye başkanlığını partime kazandırmak istiyorum. Ben de bu yarışın içerisinde olacağım, başka aday adayları da olabilir. Örgütümüz sağ olsun yanımızda ama genel merkezin de bizi uygun görmesi gerekiyor” diye konuştu.

BAŞARILI OLACAĞIMA İNANIYORUM

Başarılı olacağına inandığını söyleyen ilçe başkanı İşeri, “Partim beni uygun görürse benim belediye başkan aday adaylığım var. Bu yola bir kere girdik. Başarılı olacağıma da yürekten inanıyorum. Bu ilçede hem siyasi, hem kültürel hem de her alanda edindiğim bilgi, birikim ve deneyimlerimizi de inşallah yereldeki başarıma dönüştüreceğim. Sadece aday adayı olmak için belediyeyi almak için çalışacağım” şeklinde konuştu.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 59 = 69