Chp’de Gündem Zamlar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve Yönetimi dün parti binasında haftalık olağan toplantılarını gerçekleştirdi. Toplantının ana gündem maddesi zamlar oldu.

İşeri, “Ne yazık ki vatandaşların parası dönmüyor”

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: ‘’Gündemimizi gelen zamlar. 1 Temmuz’da en son elektriğe yüzde 15 zam gelmiş, 3 ay sonra 14,9. Son bir yılda yüzde 60 elektriğe zam, köprü ve otoyollara zam, doğalgaza zam. Ama enflasyon yüzde 9. Anlamış değiliz. Vatandaşlar ne yapacak? Ne yazık ki vatandaşların parası dönmüyor. Maalesef vatandaşı ve ülkeyi düşünen yok. Her şey kötüye gidiyor’ dedi.

“Türkiye acilen Atatürk’ün izinden gidecek politikaları desteklenmeli”

Açıklamalarını sürdüren Başkan İşeri, ‘Suriye konusu ne olacak belli değil. Başkanlık sistemi Türkiye’de tutmadı. Amerika’daki sistem olsa bizde razı olurduk. Ama onların ki ile bizim başkanlık sistemi arasında çok fark var. Ülkemizde ne yazık ki adalet, hak ve özgürlük yok. Ülkemizde insanların özgürlüğünü elinden aldılar. Türkiye acilen Atatürk’ün izinden gidecek politikaları desteklenmeli.

“Gölcük için yapılacak her türlü güzel projelere varız”

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in başkanlığı döneminde Gölcük için yapılacak her türlü güzel projelere varız. Bizde destek olup, güzel bir Gölcük’te yaşamak için bizde desteğe varız. Belediye Başkanı Ali Bey’in davranışları, kişilikleri ve tavırları gerçekten önemli. Belediye başkanı o partili bu partili diye davranmamalı, halkına eşit davranmalı’ dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

24 − = 17