CHP GÖLCÜK’TE 3 KİŞİ ADAY ADAYLIĞINI İLAN ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Örgütü’nde heyecanlı dakikalar yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, parti binasında belediye meclis üyesi aday adaylığı başvurusunda bulunan Muharrem Aydın,  Nedim Adanur ve Ahmet Kasımoğlu’nun başvurularını aldı.

Gerçekleştirilen programda CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, “Sürecin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki dönemde de partimiz ve ülkemiz adına daha iyi ve güzel şeylere vesile olması tarafındayız. Belediye Meclis Üyeliği’nin ne kadar anlamlı ve önemli bir görev olduğunun bilincinde olan 3 değerli ismin burada başvurularını alacağız.

Bizler ilçemizde ele dokunan, insana dokunan, ele avuca gelen işler yapmaya çalışıyoruz.

3 DEĞERLİ İSİM

Bugün de seçim süreci içerisinde başvuruları almaya başladık. Başvuru için üç değerli isim aramızda. Muharrem Aydın, aktif belediye meclis üyemiz. Nedim bey ve Ahmet bey de başvurusunu gerçekleştirecek. Kendilerinden başvuru dosyalarını da alacağız.

Siyaset uzun soluklu bir süreçtir.Önemli olan bu süreci,particilik siyasetiyle sürdürebilmektir.Bu duygu ve düşüncelerimle diyorum ki: “Partimizdeki bu değişim rüzgarıyla Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, omuz omuza verip bu seçimleri kazanıp başarılara hep birlikte imza atacağız.” İfadelerini kullandı.

Konuşmalardan sonra, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Örgütü’nde, Gölcük Belediye Meclis Üyesi aday adaylarının başvuru dosyaları alındı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 6 =