CHP GENÇLİK KOLLARINDAN VİZYON GAZETESİNE ZİYARET

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Korkmaz, İlçe Sekreteri Metehan Aydın ve Bilişimden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Sinan Özdemir Gölcük Vizyon Gazetesini ziyaret etti.

GÖLCÜK’E KATKI SAĞLAMAK EN BÜYÜK HEDEFİMİZ

Ziyarette  CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Korkmaz, amacın bilgi alış verişi olduğuna dikkat çekerek şunları ifade etti ‘’ Bizler geleceğimizi inşa etmek amacıyla gençlik kollarında görev almış bulunuyoruz. Bu yolda ilerlerken sizlerin tecrübeleri bizim için yol gösterici olacaktır. Koronavirüs nedeniyle faaliyetlerimize ara vermek durumunda kaldık, ama biz Gölcük CHP Gençlik Kolları olarak her zaman bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunuyoruz. Ülkemizin gündeminde erken seçimin olacağını düşünüyor, özellikle gençlerin sorunlarına çözüm bulmak ve önerilerimizi sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemize daha faydalı olabilmek için projeler üretiyoruz.  Gölcük’e katkı sağlamak en büyük hedefimiz” dedi.

PLAKET TAKTİM ETTİLER

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Korkmaz,  İmtiyaz Sahibimiz Tuğba Zeren’e, gazetemiz adına yaptırdıkları plaketi takdim ederek basın hayatında başarılar diledi. İmtiyaz Sahibimiz Tuğba Zeren, başkan Korkmaz ve yöneticilerine nazik ziyaretleri ve anlamlı hediyeleri için teşekkür etti.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

61 − 54 =