CHP BU SEÇİM İŞİ SIKI TUTUYOR

CHP Gölcük İlçe Örgütü’nde mahalle temsilcileri toplantısı yapılarak mahalle ve sandık çevrelerinde örgütlenme çalışması gerçekleşti. CHP’nin bu seçimde işi sıkı tuttuğu görüldü.

CHP Gölcük İlçe Örgüt Yönetimi ve Belediye Başkan adayı İsmet İşeri 1. bölge olarak adlandırdıkları Ulaşlı, Halıdere, Değirmendere ve Köylerde bulunan mahalle temsilcileriyle bir araya gelerek, mahallelerde ve sandıklarda yapılması gereken konular konuşuldu. CHP Değirmendere Teşkilatı bürosunda gerçekleşen toplantıda katılım yoğundu.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Temsilcilerle bir araya gelen CHP Gölcük İlçe Teşkilatı Başkanı Fikret Gürel “Malumunuz önümüzde yerel seçim var. Genel iktidarın yolu yerel yönetimlerden geçer düşüncesiyle yola çıktık. Adayımız yıllar sonra sokakta tuttu, ismi kabul gördü. Herkes bizden meclis listemizi bekliyor. Bu seçimi alacağız, umudumuz büyük Turan Dumlu ile duvarı çatlattık bu sefer de İsmet İşeri ile yıkacağız. Tabi bu 17 kişilik ilçe yönetimi ile olacak bir iş değil, biz büyük bir aileyiz  sokaktaki mahalle temsilcilerimizle yola çıkacağız. 31 Mart akşamı da bayrağımızı Gölcük Belediyesine dikeceğiz ve 42 yıl sonra iktidar yüzü göreceğiz“

TAŞIN ALTINA HEPİMİZ ELİMİZİ SOKACAĞIZ

Sözlerine devam eden Gürel “Bundan sonra amacımız bu aldığımız bayrağı da devam ettirip genel iktidara doğru emin adımlarla yürümek olacak. Yerelde güçlü olamıyorsanız genelde de güçlü olamıyorsunuz. Gölcük 81 ilden gelen insan topluluğu, mozaiğimiz geniş kapsamlı dolayısıyla bu taşın altına hepimiz elimizi sokarsak başarı gelecektir. Sokakta gezdiğimizde olumlu tepkileri hep birlikte alıyoruz ama mahallelerdeki sıkıntıları sorunları sizlerden daha iyi bilecek durumda değiliz. Bu anlamda sizlere de çok önemli görevler düşmekte; bizlere aktaracağız, yapılması gereken, gidilmesi gereken durumlarda biz gerekli girişimleri yaparaktan bunların üzerine gideceğiz” dedi.

AKP’DEN KİMİN ADAY ÇIKACAĞININ ÇOK FAZLA ÖNEMİ DE KALMAMIŞTIR

Gürel’den sözü alan aday İsmet İşeri “Ulaşlı’dan Yazlık’a kadar esnaf, STK, hemşeri dernekleri, kamu kurum niteliğindeki odalar gibi birçok ziyaretlerde bulunduk, bulunuyoruz ve bu tür çalışmalarda devam edecek. Çok olumlu izlenimler alıyoruz, hakikaten bu kez insanların bakış açısı çok farklı. Bizler de yıllardan beri siyasetin içerisindeyiz. Bu sebepten ötürü konjektürel bir avantajımız da söz konusu, insanların canına tak etmiş durumda kriz herkesi perişan etmeye devam ediyor. Öyle bir konuma geldik ki insanlar arasında gözlemlediğimiz durum, AKP’den kimin aday çıkacağının çok fazla önemi de kalmamış noktasındadır. Siz örgütümüzün temsilcilerimizden ricamız bizlere her türlü bilgi paylaşımını gerçekleştirmeniz. Her noktaya her köşeye sizlerin vereceği bilgilerle ulaşacağız” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

46 − 45 =