Chevrolet Captiva Severler Gölcük’te buluştu

Türkiye ve Yurt dışında olmak üzere 4100 üyesi bulunan Chevrolet Captiva Club Severler Gölcük’te buluştu.

Türkiye ve Yurt dışında olmak üzere 4100 üyesi bulunan Chevrolet Captiva Severler Gölcük’te Çeviker Otomotiv Murat Çevik’in iş yerinde Kurucu Başkan ve yönetimi buluştu. Buluşmada Kurucu Başkan Ethem Bozkurt, Yönetimden Mehmet Demirpençe, Mustafa Hatipoğlu, Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman ve üyeler katıldılar.

Chevrolet Captiva Severler Gölcük’teki Başkanı Çeviker Otomotiv Murat Çevik’in sponsorluğunda ilk kez Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde bir araya gelirken Murat Çevik “Bu buluşmamız arkadaşlarımız ile birlik beraberliğimizi pekiştirmektir, burada arkadaşlarımız ve yönetimiz ile sorunlarımız ve araçlarımız hakkında fikir alış verişinde bulunuyoruz” dedi.

Chevrolet Captiva Club Kurucu Başkanı Ethem Bozkurt “Bizler Kocaelindeki sponsorumuz Çeviker Otomotiv sahibi üyemiz Murat Çevik’in iş yerinde ilk kez buluşuyoruz, bun anlamda burada Chevrolet Captiva Club severler bir araya geliyoruz, burada diğer illerden gelen arkadaşlarla birlikte tanışmaları kaynaşmalarını sağlıyoruz, bugün de burada bizleri ağırlayan Murat Çevik kardeşimize yönetim adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 59 = 60