ÇETİN SEYMEN GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

‘Ekonomideki olumlu gösterge sokağa da yansıyacak’ Açıklamasında ülke ekonomisi konusuna da değinen Başkan Seymen, ‘’Merkez Bankasının 425 baz puan faizleri indirmesiyle birlikte yüzde 24’ten 19,75’e geri çekilmesiyle, Hükümetimizin aldığı kararla ev kredisinin 0,99’a düşmesi inşaat piyasasında da, ekonomimize de olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Enflasyonun düşeceği, Dövizin düşeceği ve Borsanın yükseldiğini görüyoruz. Sokağa da en kısa zamanda yansıyacağını, bir hareketlenmenin olacağını düşünüyorum.

Tabi bu durum Sayın Genel Başkanımızın ve Cumhurbaşkanımızın kararıyla oldu. Bizler safları sık tuttuk, direnmeyi elden bırakmadık.’’ ‘Merkezdeki Dönüşüm ileri ki dönemde hayata geçirilecek’ Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda bilgi veren Seymen, ‘Kentsel Dönüşüm Projesini ender uygulayan beldelerden biriyiz. Birinci ayağı Denizevler Projemiz Ağustos Ayında hak sahiplerine teslim edecek. İkinci projemiz Yeni Sanayi Sitesi projemiz. Orada da sanayi esnaflarımız eski dükkanlardan kurtarıp, modern dükkanlara buluştuğumuz için bizde mutluluğumuzu belirtmek istiyoruz. Hepimizin de bildiği gibi projenin 3. ve 4. ayağı TOKİ ile beraber Merkez Mahallemizde Amiral Sağlam ve belirlenen noktalara, Aydınbey deresinin altı ve üstü 3. Ve 4. Ayağı TOKİ başkanımızla birlikte alt yapı çalışmaları oluşturuluyor.

TOKİ Başkanımızla birlikte ileri ki dönemde hayata geçirileceğini belirtmek istiyorum’ dedi.

Sadece seçimden seçime çalışan parti olmadıklarını her fırsatta kanıtladıklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘Kadın ve Gençlik Kollarımızla birlikte ana kadememiz ve tüm teşkilatımızla yoğun fedakarlık yaparak, tüm cemiyetlerin yanında olmaya çalışıyoruz. Seçime giren diğer partiler ortalıkta yoklar. Çalışmak bizim genimizde var. Seçimden seçime çalışan bir parti olmadığımızı herkese göstermiş bulunuyoruz. Vatandaşımızın derdiyle dertleniyor, onların her zaman yanlarında oluyoruz’ şeklinde konuştu.

 

‘Halkımızın festivallere yoğun ilgisi var’ Festivallerin Gölcük’e değer kattığını ve örnek olduğunu ifade eden Başkan Seymen, ‘Festivaller Halıdere Kiraz Festivali ile başladı. İhsaniye Bahar şenliğimiz, Yazlık Kadırga Şenliğimizle devam etti. Akabinde Değirmendere Fındık Festivalimiz yapıldı. Biz burada şunu gördük. Halkımızın çok yoğun bir teveccühü var. Katılım konusunda en üst seviyelere ulaştığımızı biliyorum. Kadırga da 35-40 bin kişinden bahsediliyor.

Değirmendere de Polis kayıtları 15-20 bini söylüyor. Demek ki belediyemiz doğru işler yapıyor. Gölcük olarak sosyal ve kültürel seviyelerde de örnek oluyor’ dedi.   ‘Ağaç kesiminin nedeni Duble Yol Projesi’ Gölcük’te belirli noktalarda yapılan ağaç kesimi Gölcük Belediyesi tarafından değil Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıyor. Biliyorsunuz ki Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi duble yol haline gelecek. Bizler ağaçların kesilmemesi için elimizden geleni yapacağız. Eğer ağaç kesimi olacaksa bu Büyükşehir’in dahilinde olacak. Sağlıklı ağaçlar bir tarafta değerlendirilecekse yerinden sökülüp, yeni yerine taşınacak. Duble yol projesi kapsamında olan bir konu. Yine belirtiyorum; bizler ağaç kesimi olmaması için elimizden geleni yapacağız’ dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 1