CEMİYETTE YENİLİKÇİLER DÖNEMİ

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin merakla beklenen olağanüstü genel kurulu bugün Kocaeli Ticaret Odası Meclis salonunda gerçekleştirldi. Kongre bir hayli çekişmeli geçerken 189 oya 185 oyla Mesut Çatak’ın listesi kazandı. Gazetemiz Genel Yayın Müdürü Serkan Sıdal’da Çatak’ın listesinden yönetime girdi.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin merakla beklenen olağanüstü genel kurulu bugün Kocaeli Ticaret Odası Meclis salonunda gerçekleştirldi.

KONGRE GERGİN GEÇTİ

Mevcut başkan Çetin Gürol’un listesiyle Yenilikçi Gazeteciler grubunun başkan adayı Mesut Çatak’ın listesinin yarıştığı kongre gergin geçti. Özellikle divan başkanı seçiminde salonda kargaşa yaşandı. Her iki yönetimin de divan için önerisi vardı. Anlaşma sağlanamayınca ortak divan başkanı olarak Mustafa Küpçü önerildi ve kongrenin divan başkanı Mustafa Küpçü oldu.

BİR HAFTADA YAPILAN ÜYELER

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin olağanüstü genel kuruluna damga vuran konu ise seçime bir hafta kala yapılan üyeler oldu. Cemiyetin internet sitesinde bir hafta önce 345 olan üye sayısı kongrede 427’ye yükseldi. Üstelik mevcut başkan Çetin Gürol, hazirun listesini seçime kadar herkesten sır gibi sakladı ve seçim günü ortaya çıkardı.

SADECE 4 FARK

Tüm bu yaşananların ışığında kongrede oy kullanma işlemleri tamamlandı ve sandıklar açıldı. Mevcut başkan Çetin Gürol’un listesi oy 185 oyda kaldı. Yenilikçi Gazeteciler grubunun başkan adayı Mesut Çatak’ın listesi ise 189 oy aldı ve Yenilikçi Gazeteciler seçimi kazandı.

İşte Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimi:

Cemal Kaplan, Abbas Çakar, Ahmet Ayar, Bülent Ekinci, Emrah Erdoğan, Furkan Çalışkan, Oğuzhan Aktaş, Gürcan Yılmaz, Hakan Süer, Hayrettin Albayrak, İlker Akşit, Kadriye Karademir, Mesut Çatak, Recep Şeyhoğlu, Serkan Sıdal, Süriye Çatak, Şengül Oymak, Yunus Kahraman

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

63 − 58 =