ÇELEBİ’YE SON GÖREV, GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

 

Gölcük’ün tanınmış ve sevilen simalarından, Tersane Komutanlığı’ndan emekli, Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi Oğuz Çelebi,  Hasan Çelebi,  Filiz Namlı’nın babaları,  Müjgan Çelebi’nin eşi Hüseyin Çelebi (82) hayatını kaybetti. Hüseyin Çelebi bugün öğle namazına müteakip Örcün Köyü Camii’nde kılınan cenaze namazını ardında Sultanbaba Mezarlığı’na defnedildi.

Daha önce mide ameliyatı geçiren ve daha sonrasında kendini toparlayamayan Hüseyin Çelebi  Bir yıla yakın süredir hastanede ve evde gözetim altında tutuluyordu. Hüseyin Çelebi dün akşam saatlerinde 82 yaşında çoklu organ yetmezliğinden vefat etti. Hüseyin Çelebi’nin vefat haberi ilçemizde derin bir üzüntü ile karşılandı. Çelebi’nin cenazesi bugün öğle namazına müteakip Örcün Köy mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından Sultanbaba Mezarlığına defnedildi.

Hüseyin Çelebi’nin cenaze törenine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, CHP İl Yöneticisi İsmet İşeri, Siyasi Parti İlçe Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Gölcüklü iş adamları, Çelebi ailesinin eş dost ve akrabaları katım sağladı.

Gölcük Vizyon Gazetesi olarak Merhum Hüseyin Çelebi’ye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

49 − 46 =