CAN; “BÜYÜK PAZARCI AİLEMİN DESTEĞİNİ İSTİYORUM”

Önümüzde ki ay yapılması planlanan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası kongresi için Mustafa Can adaylığını açıkladı.

Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanlığına aday olan Mustafa Can Şirinköy Kapalı Pazar yerinin orada ki cafede basın açıklaması ile adaylığını duyurdu. Büyük bir kalabalığın hakim olduğu aday açıklamasında, Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanlığına adaylığını adeta bir miting havasında yaptı, genç başkan adayı.

Mustafa Can adaylık açıklamasında şu sözleri kullandı; “Pazarların içinde yetişen bir kişi olarak genç, dinamik olmamızın yanı sıra aynı zamanda maliye mezunu olmamın avantajıyla Gölcük’te  güzel işler yapacağız. Biz pazarcı esnafının ihtiyaçları ve karşılaştıkları sorunlarını çok iyi biliyoruz. Artık pazarcı esnafının sıkıntıları bitsin, feraha kavuşsun istiyoruz. Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası kimsenin ego tatmin yeri değildir. Aynı zamanda kimsenin geçim kaynağı yeri de değildir. “Adalet Şarttır”böyle gelip böyle gitmez” ifadelerini kullandı.

PAZARCI ESNAFIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM
Pazarcı esnafımızın destekleri sonucu adaylığımı Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Yönetimimiz ve esnaflarımız ile birlikte odamıza kurumsal bir kimlik kazandırmaya adayım. Maliye eğitimi almış bir kişi olarak odamızın gelirlerini, zarar ve tasarruf karşılaştırmalarını, personel ve oda giderlerini, yıllık durumunu, başkanlık dönem değerlendirmesini yani mali olan tüm fizibilite çalışmaları hazırladım. Vereceğiniz destek ile odamızı çok başka bir kurum haline getirebiliriz, bana inanır ve desteklerseniz güzel günler çok yakında. Son olarak tüm pazarcı büyüklerimden, arkadaşlarımdan ve dostlarımdan beni çıktığım bu yolda desteklemelerini istiyorum. Büyük pazarcı ailemden, değerli  tüm pazarcı esnaflarımızdan desteklerini  bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

45 + = 55