ÇAMLICA KAFE YÜZDE 10 İNDİRİME GİDİYOR

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın dün açıkladığı tüm firmalardan yüzde 10’luk indirim bekliyoruz açıklamasına Gölcük’ten destek gelmeye devam ediyor. Çamlıca Kafe’nin Sahibi Murat Uzuner toplam hesap üzerinden müşterilerine bundan sonra yüzde 10 indirim yapacak.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıda enflasyonla mücadele kapsamında firmaların yüzde 10 indirim yaparak ülke geleninde bir kampanya düzenlediklerini açıkladı. Gölcük’ten iş adamları ve esnaflardan kampanyaya destek açıklamaları geliyor. İndirim yapacağını son açıklayan firma Şirinköy’de bulunan Çamlıca Kafe’nin Sahibi Murat Uzuner oldu.

HAFRİYAT VE YIKIM İŞLERİNDE İNDİRİM

Uzuner bundan sonra sene sonuna kadar toplam hesap üzerinden müşterilerine %10’luk bir indirim uygulayacaklarını bildirdi. Türkiye’nin önemli bir virajdan döndüğü ve dış güçlerin ekonomik saldırısı ile karşı karşıya kaldıklarını belirten Uzuner, bu durumdan kurtulmak için herkesin elini taşın altına koyması gerekir” dedi. Bakalım ileri ki günlerde kampanyaya yeni destekler ilçemizden de gelecek mi? Haber: Serkan SIDAL

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 3