Çakıroğlu “Herkes kurallara uymalıdır”

Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu, Dernek hakkında bilgi verirken ayrıca Pademi’nede herkesin kurallara uymasını istedi.

Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu, Dernek hakkında bilgi verdi. Pandemi kurallarına uyalım Başkan Çakıroğlu,“Pandemi sürecinde toplum sağlığı ön planda olduğu için biz de kurallara uyuyoruz.

Yasaklar kalkana kadar derneğimizin lokal kısmını kullanıma kapattık. Lokal açıldığı zaman mesafeyi korumak zor olur. Bizler, hükümetimizin almış olduğu tedbir kararlarına saygı duyuyoruz. Temizlik, mesafe ve maske kuralını tüm arkadaşlarımıza anlattık. Halkımızın sağlığı bizim için çok önemli. Bu dönemi en az hasarla atlatmak istiyoruz. Derneğimiz yönetim kurulu, üyelerimiz ve halkımızın temkinli olması için uyarılarda bulunuyoruz. Hijyen kurallarını uyguluyoruz.

Derneğimizin yeni binasının açılışını, Sayın Bakanımız Süleyman Soylu ile yapacaktık. Kendisinden sözü almıştık ama pandemiden ötürü bunu yapamadık. Buna rağmen derneğimizin yeni binasının açılışını yaptık. Pandemi sonrası etkinlikler yapacağız Derneğimizi hem Gölcüklü hem de Trabzonlu hemşerilerimizin kullanımına açtık.

Derneğimizin zemin katını yöresel yemekler yapan bir işletmeciye vermeyi planlıyoruz. Bahçemizin üstünü kapattık. Yazlık bahçemiz de hizmete açık vaziyette. Pandemiden ötürü festivallerimizi, etkinliklerimizi yapamadık. İnşallah bu sürecin sonunda, hayatımız normale döndüğü zaman çalışmalarımıza yeniden başlayacağız. İlerleyen dönemde sosyal ve kültürel etkinlikler yapmayı planlıyoruz

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 4 =