Çakıroğlu “Derneğimiz tüm halkımıza açıktır”

Çakıroğlu “Derneğimiz tüm halkımıza açıktır”
Gölcük Trabzonlular Derneği yeni binasını tamamlandı, hizmete başlayan Dernek binasında Dernek Başkanı Hüseyin Çakıroğlu Basınla kahvaltıda buluştu. Açılış için İçişleri Bakanından haber bekleniliyor.
Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu Gölcük Basınıyla sabah kahvaltısında bir araya gelirken Çakıroğlu yeni dernek binası hakkında açıklama yaparak şunları dile getirdi Çakıroğlu “Derneğimize ait Turgut sayın caddesi üzerinde 1 sene önce aldığımız arsanın 1999 depreminden sonrası yol genişletmesi münasebetiyle arsanın 400 metrekaresi  Kocaeli büyükşehir istimlak edilmişti.
LÜKS DERNEK BİNASI OLDU
Çakıroğlu “Merkez Mahallesi 28. Sokak’da bulunan binayı ve arsayı satın aldık, bina 2 katlıydı binanın üstüne 1 kat daha atılarak 3 katlı güzel bir dernek binası yaptık,  dernek binamızın konsepti  1. kat oturma grubu sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılacağı kısım ayrıca mutfak ve lavabo  mevcut, 2.katta yönetim kurulu başkanlık odası ve oturma salonu protokolü kentimizin kanaat önderlerinin gelip oturacağı nezih bir oturma salonu oldu, 3 kat ise gençlerin oturup sohbet edeceği kafe türü kafe konseptinde bir mekan olarak düzenlendi. Kadınlar ait  lavabo ve mescit mevcut,  derneğimizde ki yemekler Karadeniz yemekleri yani yöresel bir mutfak olarak hizmet vereceğiz. Kahvaltı mönümüzde kavurma, kuymak yer alacak. Turşu,  yoğurt gibi yöremize ait yemekler her gün mutfağız da mevcut olacak, akşam saatlerine kadar servislerimiz devam edecek” dedi.

İÇ İŞLERİ BAKANI SOYLU AÇACAK

Çakıroğlu son olarak da şunları ilave ederek “Gölcük’ümüzün böyle bir tesise ihtiyacı vardı yani eskiden Gölcük’te şehir kulübü adı altında Gölcük kanaat önderlerinin protokolün oturduğu mekanlar vardı. Maalesef depremden sonra böyle bir mekan Gölcük’te olmadı inşallah Gölcük Trabzonsporlular Derneği  olarak  bu açığı kapatarak Gölcük’teki tüm kentimizde yaşayan insanlarımıza hemşerilerimize hizmet edecek, güzel bir açılış düşünüyoruz açılışımıza sayın İç İşleri Bakanımız Süleyman Soylu’yu davet ettik. Uygun olduğu bir tarihte güzel bir açılış yapacağız dedi.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR

Ayrıca derneğimizin binasında bizlere bir tek tuğla bile veren tüm hemşerilerimize Gölcük’lü iş adamlarımıza desteklerinden dolayı yönetimim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =