Çağatay’ın katil Hakim karşısına çıkıyor

Gölcük’te bir grup arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışırken bıçaklanarak öldürülen Çağatay Burak Atay’ın katil zanlısı hakim karşısına çıkacak 

Olay 1 Ağustos tarihinde gece 01.00 sularında Gölcük Değirmendere Yüzbaşılar semtinde bulunan arıtma tesisi mevkiinde meydana gelmişti. Çağatay Atay (21), arkadaşları ile gezdiği sırada, başka bir grubun kendi aralarında tartışması sonucu ‘Ne oluyor’ diyerek müdahale etti. Daha sonra tartışan grup birden Çağatay isimli gence dönerek bu sefer Çağatay ile tartışmaya başladı. Grubun içinde bulunan bir şahıs Çağatay Atay’ı bıçaklamasının ardından grup olay yerinden kaçtı.

KURTARILAMADI

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekibi ilk müdahaleyi yapmasının ardından Çağatay Atay’ı ambulans ile Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Daha sonra durumu ağır olduğu öğrenilen Atay, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Atay, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

DAVA BAŞLIYOR

Olay üzerine harekete geçen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bıçaklayan şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Kısa sürede Çağatay Atay’ı bıçakladığı öne sürülen Müslüm A. yakalanmasının ardından emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte adliyeye sevk edildikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çağatay Atay’ın katil zanlısı olmakla suçlanan Müslüm A. 26 Aralık Perşembe günü Kocaeli 7.Ağır Ceza Mahkemesinde saat 11.30’da hakim karşısına çıkacak.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 7 = 2