CADDEYİ BİTİRMEK İÇİN GECE GÜNDÜZ DURMADAN ÇALIŞIYORLAR

 

Gölcük 19 Mayıs Caddesi baştan aşağıya yenileniyor. Gölcük Belediyesi bahar aylarının gelmesiyle başlattığı çalışma gece gündüz devam ediyor. Caddeyi bayrama yetiştirmek isteyen ekipler yoğun bir tempoda çalışırken, yapılan işçilik hataları da vatandaşların gözlerinden kaçmıyor.

 

 

 

 

Gölcük Belediyesi bilindiği üzere bahar aylarının gelmesi, havaların ısınmasıyla ilçe genelinde düzenleme ve tadilat işlerine başlamıştı. Bu kapsamda 19 Mayıs Caddesi’de şuan devam eden proje ile baştan aşağıya yenileniyor. Çalışmalar kapsamında kaldırımlar, aydınlatmalar ve yol yenilenirken, caddeye insanlar daha rahat alışveriş yapsın diye çeki düzen veriliyor.

GECE DE SAHURA KADAR ÇALIŞIYORLAR

İlçemizin aktif caddelerinden biri olduğu için belediye bayrama kadar çalışmasının çok hızlı bitmesi noktasında yoğun çaba sarfediyor. Ekipler gece gündüz çalışırken, boşluk vermiyor. Geçtiğimiz gece de sahura kadar çalışan ekipler, caddeyi asfalta hazırladı. Bir yandan kaldırımlar yenilenirken, bir yandan da asfalt dökülecek.

BAZI YERLERDE İŞÇİLİK HATALARI VAR

Vatandaşlar ve esnaflar çalışmalardan memnun olurken, işi yapan firmanın işçiliğe biraz daha fazla dikkat etmesi gerektiğini dile getirdi. Bazı noktalarda işçilikten kaynaklı yapılan hatalar göze çarparken, bunların düzeltilip düzeltilmeyeceği vatandaşlar tarafından kontrol edilip, fotoğrafları çekiliyor.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 9 =